24 Eylül 2014 Çarşamba

Göz atmak

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. English Turkish online dictionary Tureng, translate words and terms with different pronunciation options.


Göz atmak

Tanımı:Çoğunlukla gerçek anlamından ayrı bir anlam taşıyan, en az iki sözcükten oluşan kalıplaşmış söz ya da sözcük grupları. Genellikle gerçek anlamından az çok ayrı bir anlamı olan, ilgi çekici bir anlatımı bulunan, ifadeyi daha zengin kılan, iki veya daha fazla kelimeden meydana gelen, kalıplaşmış söz. Göz atmak Doğru Okunuşu, Göz atmak Nasıl Okunur? Bir ara karşıdaki salaş birahanenin penceresine göz atıyorum.


Okunuşunu dinlemek için hoparlörün üzerine basınız. Gelebilmek Gelmek elinde olmak, gelme olanağı ya da olasılığı bulunmak anlamına gelir. Sözlükte göz atmak için tanım.


English: browse, glance, dip into, look through. Bir göz at bakalım yoksa internet kafeye mi gitmiş. Bir de üst caddeye göz atalım bakalım oradaki mağazalarda vardır. Tom, internete göz atmak için İnternet Explorer kullanıyor. Araştırma yapmak, ilgili kaynakları incelemek anlamlarında da kullanılmaktadır.


Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Sağlam ve güvenilir projelerimize göz atmak ister misiniz? Türkiye’de sektöründe öncü olmayı hak eden bir firma yakın zamanda çok daha fazla büyüme sağlayacaklarına inanıyorum. Mavi, kadınlar, göz, kaş, mavi göz, göz atmak , yüz, kadınlar, İnsanlar, göz, gözler, güzel fotoğraf, Güzel görüntü.


Göz atmak

Bizim ’kuşağının yaprak dökümü sürüyor. Bir hafta içinde üç güzel insan peş peşe terk edip gidiverdiler aramızdan. Tiyatro Sanatçıları Gülriz Sururi, Erdoğan Ersever. Dili -e bakıvermek, -e göz atmak. Broşüre hızla göz atmak.


You might want to glance at this. Buna göz atmak isteyebilirsin. Please do feel free to come in and take a look at our exhibition anytime. Efsane bilim kurgu otomobillerine göz atmak ister misiniz?


Bilim kurgu filmleri tarihi boyunca efsane olan araçları sergileyen Petersen Otomotiv Müzesi göz alıcı modelleri ziyarete açtı. Tails nedir, nasıl kullanılır? Göz Atmak Nedir Göz Atmak Ne Demek. Kütüphanedeki kitaplara şöyle bir göz atıp çıktı.


Bugünün gazetelerine göz atıp geliyorum. Müdür, sınıfa göz atıp gitti. Geçmişe göz atmak video eğitimini izleyerek, Geçmişe göz atmak konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Git ve Github ile Proje Yönetimi konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak için, eğitim içeriğinde yer alan tüm videoları seyredin. This feature is not available right now.


Göz seğirmesi çoğu insanın deneyimlediği bir göz problemidir. RMS Pano olarak, Alçak Gerilim Dağıtım Panoları, Otomasyon Panoları, Aydınlatma Panoları, PLC ve Makina Panoları, Kompanzasyon Panoları, Sayaç Panolarının imalatında, sahada kurulumunda ve devreye alınmasında siz değerli müşterilerimize çözümler sunmaktayız. Fakat yazarın biyografisine de bir göz atmak isteyebilir, bir arka plan görmek için.


However, the author may want to take a look at the biography of a background to see. Aile kavramına önem veren bir toplumda, evlilik müessesinin haline de göz atmak gerekir. FERAGÂTNAME: Bu kanaldaki videoların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.


Pazarcıkoğlu Ahşap Mobilya kimdir? Ahşap sektöründe yerini alan PAZARCIKOĞLU AHŞAP, müşteri memnuniyeti, iş ahlakı, yaptığı işler ve projelerinin her zaman arkasında bulunduğu için kurumsal bir firma olarak bugünlere gelmiştir. The arrow glanced off his shield.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar