12 Eylül 2014 Cuma

Kanada eş sponsorluğu

Kanada eş sponsorluğu başvuruları aydan daha kısa sürede sonuçlandırıldığı ortaya çıktı. Kardeş, yeğen, ve kuzenlerin sponsorluğu. Kanada içi ve dışı sponsorluk başvuruları iki adımlı bir süreçten oluşuyor. Sponsorun ön uygunluk değerlendirmesi ve sponsor edilen eşin suç ve sağlık incelemesi. Hem sponsorluk veren kişi hem de alan kişinin Kanada.


Bu nedenle, eşiniz, nikahsız eşiniz veya evlilik ortağınız ile ilişkinizin gerçek olduğunu kanıtlamanız gerekir. Kanada aile sponsorluğu başvurularında incelenecek farklı durumlar bulunmaktadır. Nikahlı eşinize, nikahsız eşinize ya da evlilik benzeri birliktelik yaşadığınız. Kanada göçmenlik sistemi için ciddi bir tehlike oluşturan sahte evlilikleri tamamen önleyebilmek amacıyla Kanada Hükümeti yeni başka tedbirler üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Geçen hafta yürürlüğe giren eş sponsorluğu kısıtlamasından sonra, sponsor edilen eşlere koşullu göçmen statüsü verilmesi ön görülüyor.


Kanada göçmenlik bakanlığı tarafindan bu kişi ve sirketler ile çalısmanız onların işlediği suça ortak olmanız anlamına geliyor ve büyük bir suçtur. Eş veya ciddi bir ilişki içinde oldukları hayat arkadaşları ve varsa çocuklar da aynı haklardan eşit olarak faydalanabilirler. Ekim’de Kanada’nın En Seçkin Okullarının Katılımıyla Kanada Eğitim Günleri Başlıyor! Bundan kişinin eşi, erkek arkadaşı, kız arkadaşı yararlanabilir.


Kanada eş sponsorluğu

Aile ve Eş Sponsorluğu Başvuruları. Uygulamanızın işlem hakkında endişeli ve Kanada vize ofisi temas etmek istiyorum. Kanada’da Çalışarak Eğitim Alın, Kanada Vatandaşı Olun! Bir Kanadalı daimi ikamet eş olarak aile sponsorluk akımı altında Kanadalı daimi ikamet için başvuruda bulunmuş.


Kısaca yaşla orantılı olarak eğitiminiz Kanada vizesi için çok önemlidir. Kanada’ ya dil okuluna giderek eş ve çocuklarımı da götürmek istiyorum diyen adaylar maalesef böyle bir durum mümkün değil. Sitemizden veya telefonla bu şekilde birçok başvuru almaktayız. Yoğunluktan dolayı cevap dahi veremiyoruz.


Kanada eş sponsorluğu

Aile sponsorluğu - Ailenizin sponsorluğu. Kanada vatandaşı veya daimi ikamet eden akrabanız, size sponsor olabilir. Bir evlat edinmek - Uluslararası Evlat Edinme. Evlatlık çocuğunuz için vatandaşlık hibe başvurusu yaptığınız program.


Haber Kanada, kâr amacı gütmeyen Non-Profit bir organizasyondur. Kanada ulusal meslek sınıflandırmasında tüm meslekler, mesleklerin görev ve sorumlulukları ve o meslek. Kanada Göçmenlik ciddi araştırma gereken bir başvurudur. Ancak bunun içinde belirli kriterleri yerine getirmeniz gerekiyor. Kanada’ya yerleşmenin bir diğer yolu da eş sponsorluğudur.


Kanada adet resmi dile sahiptir-İngilizce ve Fransızca. Ankara – Gaziantep-İzmir-İstanbul ve diğer illerdeki Kanada Vize Başvuru Merkezlerinden, Kanada’ ülkesine yapacağınız güne kadar kısa süreli turistik vize, ticari vize, aile ve arkadaş ziyareti vizesi, eğitim vb. Kanada sponsorluğu durumunda başvurularını ilk önce Vegreville, Alberta’daki Dosya İşlem Merkezine (DİM) ya da Kanada dışarısındaki işlemler için bir sponsorluk durumunda ise Mississauga, Ontario’daki DİM’e yapabilirler. Canturk Immigration - İlk, orta, lise devlet okulu seçimi, kayıt ve vize işlem paket programları - Duration: seconds.


Kanada göçmenlik başvurusu ve Kanada göçmenliğini sizlere soru ve cevaplar ile basit halde aktaracağımız Kanada göçmenlik başvurusu başlığımızdır. KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU-EVLİLİK, EŞ YOLU İLE. Kanada pasaportu, 1ülkeye vizesiz seyahat etmenizi sağlar. Kanada’ da Öğrencilik durumu devam ettiği sürece ilgili makamlardan vize süresi uzatılabilir. MERKEZ VİZE vize ofisi aracılığı ile Kanada’ da dil okuluna gidecek adaylardan vize hizmet bedeli almamaktadır.


Kanada eş sponsorluğu

Avustralya’da işsizlik konusunda her yıl yayınlanan son istatistiklere göre, kalifiye eleman olarak Avustralya’ya yerleşen göçmenlerin 82’si ilk ay, 91’i ise ilk ay içerisinde uzman oldukları sektörlerde iş buluyor. Albayrak Makine Elektronik San. Daha fazla gör Daha az gör.


Puan kategorisi, yaş, eğitim, meslek tecrübesi, ingilizce veya Fransızca bilgisi, evli eş için lisan bilgisi, Kanada da birinci derece akraba olup olmaması gibi konulara gore baraj puanını kişi geçiyor. Mesela yaş’tan sıfır puan alsa bile diğer konularda yüksek puan alması durumunda başvurma şansı ortalama puanlama. Bu üniversitelerden alınan diplomalar dünya genelinde kabul görmüş ve Amerika, İngiltere gibi ülkelerden alınan diplomalar ile eş değerde kabul edilmiştir.


Mon Projet Québec, adayların bir Quebec Seçim Sertifikası başvurusunu tamamlamalarına, ödemelerini çevrimiçi yapmalarına, başvurunun durumunu takip etmelerine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar