17 Eylül 2014 Çarşamba

Kardeşlik ve dostluk sözleri

Herkesle kardeş olunmaz, kardeş dedin mi senden önce koşacak, sen düşerken tutacak, ne olursa olsun seni hiç yalnız bırakmayacak. Daha fazlası için arkadaşlık sözleri ve dostluk sözleri yazılarımıza göz atabilirsiniz. Başarıya giden yolda da, ölüme giden uçurumda da size kanatlarınızı hatırlatan insandır kardeşiniz.


Kardeşlik ve dostluk sözleri

En zor günlerinizde, bir kardeşiniz olduğunu düşünüyorsanız asla korkmayın. Bu güzel sözleri dostlarınıza iletebilir veya sosyal medyada onları etiketleyerek paylaşabilirsiniz. Arkadaş vuruIunca değiI unutuIunca kahrından öIürmüş. Büyük ruhlar ve büyük işler aşkla uzlaşmaz.


François Bacon Sevmemek elimizde olmadığı gibi, ölünceye dek sevmek de elimiz de değil. EN GÜZEL KARDEŞLİK SÖZLERİ. Arada bi piyasadan uzak durcaksın ki kimin ne olduğunu kimler kardeş kimler kalleş öğreneceksin.


Kardeşlik ve dostluk sözleri

YORUM YAPIN Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Eksik bıraktığımız veya olmasını istediğiniz kardeşlikle ilgili sözleri lütfen aşağıdaki yorum kutusundan yorumda bulunarak bize ulaştırınız. Kendi şiirlerinizi eklemek için üye olmak zorundasınız.


Düşmanların sözleri ya da davranışları değil kardeş sandıklarımın sessizliğidir. Hayatımız boyunca etrafımızdan çevremizden değişik değişik insanlar geçer ve aralarından bazıları bizler dost olurlar. Bu yazımızda anlamlı dostluk sözleri damar olanlarından eklenmiş ayrıca dostluk ile ilgili sözler yine bu sayfamızda bulunmaktadır. Birde burada yazdığımız uzun dostluk sözleri. Ayrıca sizde dostluk ile ilgili güzel sözleri sitemiz üzerinden bularak kendinizce bir tanım yapabilirsiniz.


Bu anlamda en güzel sözleri aşağıdan bulabilme şansına sahip olacaksınız. Hayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsun. Zaman gelir yollarına kar. Dostluk Sözlerini Sitemizde Bulabilirsiniz.


Bunlara ek olarak ingilizce arkadaşlık ile ilgili cümleler ya da ingilizce kardeşlik sözleri ile ilgili içerik ve sözleri bulabilirsiniz. Bütün kitapları okumaya zaman ayırmanı sağlayacak bir bağdır kardeşlik. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık. Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk.


Hayatın daima güzel sürprizler sunmaması pek çok kişiyi mutsuz ederek kardeşlerine sığınmalarını sağlamaktadır. Bir arkadaşa sahip oImak istiyorsan, iIk önce sen bir arkadaş oI. Ianın aynaya ihtiyacı yoktur. Kardeşlik ise bu durumun iki katıdır.


Güneşe bağlandı korkuyla önce insan. Ay battı su kurudu gün bitti. Sevgi kardeşlik dostluktu sonsuz olan. By admin barış sözleri, Güzel Sözler,. Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan.


Sevgide güneş gibi, dostluk ve kardeşlikte akarsu. Anonim)İyiler asla düşman olamazlar. Manzoni)Sevginin ekildiği yerde sevinç yeşerir. En güzel kardeşlik sözleri. Paylaş: Leave A Reply Cancel Reply.


Bu sayfamızda kardeşlik sözleri ve en güzel kardeşlik mesajları paylaşıyoruz. Anlamlı kardeşilik sözleri aşağıda yer almaktadır. Bilindiği gibi bir çok sitede kardeşlik sözleri mevcut. Umarız sözlerimizi beğenirsiniz. Biz en yeni ve en değişik sözlerle buradayız.


Tüm okuyucularımıza bir ömür devam eden sonsuz ve kusursuz dostluklar yaşamaları dileği ile. Yükü kardeşlik olanın beli bükülür ama gönlü bükülmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar