10 Eylül 2014 Çarşamba

Rambo 1 imdb

Directed by Ted Kotcheff. A veteran Green Beret is forced by a cruel Sheriff and his deputies to flee into the mountains and wage an escalating one-man war against his pursuers. Bir gün kasabanın egoist şerifi ile ters düşer.


Rambo 1 imdb

Bir süre sonra intikam için geri döner. Rambo Vietnam gazisidir. Sylvester Stallone bu savaş kahramanı karakteri son kez canlandıracak. Bir polisi öldürüp kırsala kaçan rambo için rambonun vietnamdaki komutanı çağrılır.


Aksiyon, Gerilim, Macera,. Sevgili arkadaşlar verdiğimiz onca çaba için, sizlerden full hd filmlerimize yorumlar bırakmanızı bu sayede içeriğimizi sürekli özgün ve. Fakat şeriften gördüğü terörist muamelesi işleri değiştirmiştir.


Rambo 1 imdb

Tek isteği temiz bir banyo ve karnını doyurmaktır. Manevi babası albay Trautman tarafından hapisten çıkarılmıştır. Görevlilerin, bu genç adamın köşeye sıkıştırıldığında tam bir ölüm makinasına dönüştüğünü anlamaları için mıntıkadaki silahlı personelin çoğunun hayatını kaybetmesini beklemek gerekecektir. Oldukca düsük ve kötü kaliteli bir videoydu. Eski bir madene sığınır.


Burada bizlere verilen kalite gerçekten iyi ve videolar sorunsuz calısmakta. Emegınıze saygı duymak adına bu yorumu yapma geregı duyuyorum tesekkurler. Artık onun yeni bir görevi vardır Vietnama gidihp ordaki esirleri bulmak. Görevi ise sadece esirlerin bulunduğu yerin fotoğraflarını.


Kan” ülkesi için savaşan bir Vietnam askerinin öfkesini, depresyonunu, hüsrana uğramasını ve psikolojik yaralarını anlatır ve dönüşünden sonra buna katlanır. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Görevi,askeri haber alma tarafından esir tutuldukları belirlenen Amerikan askerlerinin izini bulmaktır.


Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. The Toxic Avenger Part II. Parola sıfırlama bilgileriniz e-posta adresinize gönderilmiştir. Puanı 1İzlenme.


Hayatı boyunca kazandığı paralar ile Budistlere yardım etmeye başl. Kendi kuvvetleri tarafından kontiye getirilmiştir. You’re at the best WordPress. Yönetmen: Adrian Grunberg. Eve Dönüşü (Izzie’s Way Home) Türkçe Dublaj izle.


Onunla Afganlı Mücahitlere yardım etmesi konusunda ikna edemez. Albay Afganlı Mücahitlere yardım ederken Ruslara esir düşer. Filmler Filmleri - En iyi İmdb 7. Albay Trautman John bulur ama yeni görevini kabul etmez. Rus diktatöre rehin düşer Albay. Ona verilen görev orada esir tutulan Amerikan askerlerini bulmaktır.


Açlık Oyunları serisinin ilham kaynağı olarak gösterilen filmde Japon Hükümeti liselerde artan suç oranlarını düşürmeyi planlamaktadır. Son hayatta kalan öğrenci özgürlüğüne kavuşacaktır. Ancak bu durum ahlaki yapılanmayı da oldukça sorgulamaktadır. Bir insan sadece özgür olabilmek için hiç suçu. I was blown away on how well the film was transferred over to 4k.


En yeni ve popüler dev animasyon filmleri arşivi sadece filmmodu. Film izleme sitemiz de yalnıza . Will Proudfoot kendisi için boğucu olan aile yaşantısından kurtulmak için bir kaçış yolu aramaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar