15 Eylül 2014 Pazartesi

Ingilizce hayvan tanıtımı resimli

Ingilizce hayvan tanıtımı resimli

Hayvan isminin üzerine tıklayınız. Kurt tanıtımı-İngilizce Kurtun özellikleri. Açıklamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Eğer sitemizden faydalanan bir İngilizce öğretmeni iseniz lütfen siz de kendi hazırladığınız yazılı sorularını, çalışma kağıtlarını, slaytları, kelime listelerini, etkinlikleri döküman yükle sayfasından paylaşınız.


Zürafalar hakkında bilgi veren Zürafanın tanıtımı zürafaların özellikleri zürafa hakkında ingilizce tanıtım yazısı. Zürafa tanıtımı-İngilizce Zürafanın özellikleri Giraffes are the tallest land animals on earth. Türkçesini, yazılışını ve okunuşunu resimlerin sonundaki tabloda bulabilirsiniz.


Elephants have a very large body of. Aşağıda İngilizce hayvan ve evcil hayvanlar ile ilgili kelimeleri bulabilirsiniz. Arı sokmaları çok acılı olabilir.


Ingilizce hayvan tanıtımı resimli

She had never seen a polar bear before she went to Alaska. O, Alaska’ya gitmeden önce hiç kutup ayısı görmemişti. There are three birds on the tree.


Bu videoda kelimeler resimleri, türkçe anlamları ve telaffuz. Alfabetik sıraya göre ingilizce hayvan isimlerinin listesi ve isimlerin türkçe karşılıkları. Harf sırasıyla ingilizce hayvanlar.


Türkçe İngilizce tanımları sayfamızda yer almaktadır. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Ekosistemin doğru şekilde işlemesinde önemli katkıları vardır. Kullanılan İngilizce Kelimelerin Okunuşları.


Aslan türlerinin Afrika. Köpekbalığı hakkında bilgi, Köpekbalığı hakkında ingilizce bilgi İngilizce Köpekbalıkları. Konu Anlatımları İngilizce meyveler yazılışları, okunuşları ve Türkçeleri resimli olarak verilmiştir. Edirne is a gateway of Turkey opening to western world in Thrace, the first stopover for newcomers from Europe.


Ingilizce hayvan tanıtımı resimli

Situated between the Greek, Bulgarian and Turkish borders, this beautiful city is famed for its many mosques, the elegant domes and minarets which dominate the panoramic appearance of the province. Wild animals-Vahşi hayvanlar ingilizce A fox can run A snake can crawl Bu worksheet hayvanlar ve yapabildikleri ile ilgili alıştırmalar içermektedir. You cannot be a true man until you learn to obey.


Nasreddin Hoca Fıkraları Resimli - Resimli İngilizce Nasreddin Hoca 6. Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. Buyurun Hem ingilizce Hem Türkçe Kurban Bayramı Tanıtımı. Adha (Arabic: عيد الأضحى ‘Īd al-’Aḍḥā) is a religious festival celebrated by Muslims worldwide as a commemoration of Prophet Ibrahim’s (Abraham’s) willingness to sacrifice his son Ismael for God It is one of two Eid festivals that Muslims celebrate Like Eid ul-Fitr, Eid ul. Etkinlik Çalışmaları alt kategorisine eklendi. Renkler İngilizce Renklerin İsimleri İngilizce Kıyafet isimleri giyecekler Resimli-vide.


Wild Animals) Konu Anlatımı - Ortaokul ile ilgili konu anlatımı, örnek cümleler ve Türkçe anlamları. Nesli tükenmekte olan hayvanlar, hayvan ve bitkiler, nesli tükenmekte olan hayvanların resimleri, Türkiye’de ve dünyada nesli tükenmekte olan hayvanlar, bunların türleri, isimleri, bunlar hakkında bilgiler, ülkemizde hangileri var, listesi, koruma yolları, ülkemizde soyu tükenmekte olan hayvanlar, neden soyları tukenmekte gibi sorularınıza cevaplar içermektedir. Sevimli doğa dostlarımızın ingilizce isimlerini harfleri kullanarak oluşturmaya çalışacağınız oyunda kendinizi ingilizce hayvan isimleri konusunda geliştirebileceksiniz.


Birbirlerinden farklı orman hayvanlarının karşınıza. Bu kategoride İngilizce Animals Slayt dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki Karışık Sunu ve Slaytlar linkine tıklayabilirsiniz.


Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum. What is your occupation? Bu yazımızda İngilizce meslekler ve Türkçe anlamlarını listeleyeceğiz. Bolca örnek cümle ile öğrendiklerimizi pekiştireceğiz. Bu liste internette bulabileceğiniz en kapsamlı İngilizce meslek isimleri listesidir.


Fakat bu bir kural değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar