24 Eylül 2014 Çarşamba

Eliz termal

Eliz Hotel - Eliz Hotel İletişim. Tesis, havaalanına 1km, şehir merkezine km, otogara km uzaklıktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.


Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Bay-bayan ayrı termal havuzlar, spa, sağlıklı yaşam merkezi, Türk hamamı. Küçük misafirlerimize özel çocuk kulübü mevcuttur.


Tesisin denize uzaklığı uygun değil. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Otel yorumlarını okuyun.


Eliz termal

En büyük sorun bulaşıkların(tabaklar,çay fincanları) birçoğunda kirlilik bulunması, bunun yanında termal otel konseptinde bir işletmede termal havuzun ve hamam kısmının küçük olması. Yemek çeşidi yıldızlı bir otel için az. Wifide devamlı kesiliyordu. Suit odada bile minibarın.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Merak ettiğim tesislerden birisiydi. Gittiğimde hayal kırıklığına uğradım. Odalar çok eski ve yıpranmış. Rahat ettiniz mi derseniz odada rahat ettik fakat dekorasyon olarak yenilenmesi gerekir, banyo ve tuvalaetler oldukça yıpranmış, ebeveyn yatağının da eskilikten ortası çöküktü.


Bölgedeki termal suların birçok hastalığa şifa olduğu da biliniyor. Kral dairesi, suit odaları, engelli odası, bağlantı odaları ile farklı beklentileri karşılayan otelimizde, sosyal tesis binası ile alışveriş ve eğlence merkezine tünel bağlantısı vardır. Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları. How to build your own swimming pool.


All process, step by step (in only minutes). Kızılcahamam otelleri ve Kızılcahamam otel fiyatları ile ilgili tüm detaylar Etstur. Expedia, Inc, başta seyahat Acentesi web siteleri ve Tatil, Hotels. Travelocity gibi seyahat meta arama motorlarına sahip birkaç uluslararası küresel çevrimiçi seyahat markasına sahip olan ve işleten bir Amerikan seyahat şirketidir.


Bilindiği gibi termal havuzlar yumuşak doku romatizmaları, boyun, sırt, bel ağrıları ve diğer eklem ağrıları, boyun ve bel fıtığı ağrıları, siyatalji, omurga kireçlenmeleri, spor yaralanmaları(2-hafta sonra), ortapedi. Not: günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak demirbaş eşyalar. Tesiste, kuaför, güzellik merkezi, bahçe, Tv odası, sinema ve anfi tiyatrosu mevcuttur.


Ankara ‘ya km, İstanbul’a 3km, havaalanına 1km uzaklıkta bulunan 100. Bu termal kaynaklar üzerinde kurulan yüzlerce nitelikli, özel oteller ve kamu tesisleri şifa arayanlara sağlıklı tatil hizmeti vermektedir. TERMAL, WELLNESS ve SPA. Ayrıca adet kapalı termal havuz bulunmaktadır.


Eliz termal

Termal Hizmetler: Bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilecekleri adet kapalı termal havuz bulunmaktadır. Sağlık ve Spa Merkezi: Saunalar, Türk hamamı ve buhar odası, termal aile cabinleri, spa ve masaj üniteleri, vücut ve cilt bakımı odaları ile kuaför hizmetleri bulunmaktadır. Lütfen geçerli bir e-posta adresi giriniz. Dünya’nın çeşitli ülkelerinden gelen konuklarını en iyi şekilde ağırlayarak, odalara kadar gelen termal suyun keyfini sizler için özel olarak tasarlanan odalarda sürebilirsiniz. Tesis yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.


Tesiste bulunan açık restaurant , kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesis odalarına giriş saati:14:dan itibaren , çıkışlar iseen geç 12:a kadardır. Termal suların yer altından yer üstüne çıkma hikâyesini baştan yazıyoruz! Adres bilgileri, web site ve mail adresi, resimleri, haritası, yol tarifi, nasıl gidilir, erken rezervasyon fiyatları bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir.


Eliz termal

Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Odanızdan dağ manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar