11 Eylül 2014 Perşembe

Dikmen akpınar mahallesi satılık daire

Bu ilan yayından kaldırılmıştır. Aşağıda benzer ilanları bulabilirsiniz. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Osman burladan akpinar mahallesi̇ 859.


YAKINI ARA KATTA ASANSÖRLÜ MANZARALI GENİŞ. Mürsel Uluç mahallesi kiralık ev fiyatları metrekare bazında 7. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1TL ile 2. TL arasında değişmektedir. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Mahalle sakinleri, imar planında park ve spor alanı olan bölgenin yıldır boş durduğunu söyledi. Ankara satılık daire ilanlarına goz atın! Karapınar, Çankaya, Ankara. Akpınar, Çankaya, Ankara.


Sinop Dikmen Konut Projesi kapsamında inşa edilen Sinop Dikmen Toki satılık daire detaylarını sizler için araştırdık. Turyap Öveçler Temsilciliği. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur.


Satılık daire ilanlarına goz atın! Mahallesi’nde birçok iş yeri, kafe, restoran, çeşitli mağazalar, eğlence ve alışveriş merkezleri bulunuyor. Bu yüzden, Ankara’nın canlı hayatına ayak uydurmak isteyenlerin Çankaya Öveçler satılık ev imkanlarını mutlaka değerlendirmeleri gerekiyor. DOĞAN EMLAK Dikmen Caddesi DİKMEN CADDESİ İLKADIM MAH. TL den başlayan fiyatlarla ev bulun.


Hazardan aci̇l vadi̇ cepheli̇ katkonumlu balkonlu asansörlü dai̇remi̇z akpinar 8sokak ta di̇kmen. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Ege Vadisi detay sayfasında, projenin lokasyonu, teslim tarihi, fiyat ve metrekare aralıkları, kat ve daire tipleri, projenin sosyal donatıları, vaziyet planı, projeye ait iç ve dış mekan resimleri, projenin tanıtım ve reklam videoları, projenin bulunduğu il ve ilçe ile ilgili yatırım analizleri, projenin bulunduğu bölgedeki hastane, okul ve alışveriş merkezleri gibi. Reşadiye den dikmen aydınlar mah dikmen cad si yakını daire. Firma, beş etap ve bin konuttan oluşan projenin üçüncü etabını da satışa çıkardı.


Innovia 3’te fiyatlar 39.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar