3 Eylül 2014 Çarşamba

Sahibinden satılık daire izmir bornova

Sahibinden satılık daire izmir bornova

Evka satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 45. Bornova satılık ev fiyatları ise yüzde 22. Dairemiz sessiz, sakin ve güvenli bir mevkide, sağlık ocağı, pazar yeri, market, okul, otobüs duraklarına yakın bir konumdadır.


Sahibinden satılık daire izmir bornova

TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.


EŞYALI OLARAK SATILABİLİR. SAHİBİNDEN SATILIKTIR, EMLAKÇI KOMİSYONU YOKTUR. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Seydiköy den Gaziemir Yeşil Mah. Bayraklı satılık daire ilanlarına goz atın!


Sahibinden satılık daire izmir bornova

GRENCIYE BEKARA KISMEN ESYALI EGE UNI. TL Studyo Damla Residence 1. Kordon Ege Palas Karşısında Ferah 4. Siteyi Ekle İletişim Site Haritası. Bunu E-postayla Gönder BlogThis!


Tüm Kategorilerde Ara Antika Eşya Beyaz Eşya Bilgisayar Cep Telefonu Diğerleri Dükkan, Ofis Eşyaları Elektronik Eşya Emlak Ev, Bahçe Eşyaları Evcil Hayvan Giyim Eşyası Hobi İş, Eleman Arayanlar İş Makineleri Kitap, Dergi. Kiralık Daire Basın sitesi m. EVKAENERJİ SİTESİNDE 1MSATILIK DAİRE. BORNOVA ÇARŞI ATA DURAĞINDA SATILIK DAİRE FİYATI. Karabağlar acele satılık daire uckuyular esen tepede denzizi goren İzmir Karabağlar acele satılık daire uckuyular esen tepede denzizi goren. L PARAYA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATILIKTIR.


Satılık Daire Şanlıurfa Satılık Daire Eyyübiye. Daire, Ev, Arsa, İşyeri, Araba, SUV, Motosiklet, Ticari Araç, İş İlanları, Deniz Aracı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar