1 Eylül 2014 Pazartesi

My secret love 10 bölüm

My secret love 10 bölüm

Yoo Jung ise tüm dünyası yıkılsa dahi asla pes etmeyen acımasız bir kadındır. Dizinin konusu Min Hyuk’un eski sevgilisini öldüren Yoo Jung’a aşık olduğunda ortaya çıkan sırlar üzerine dayalıdır. Bölüm izle hdkorediziizle. Herhangi bir küfür, hakaret, reklam, başka sitelerin adı ve (sitemizin linkleri hariç) link paylaşarak yorum yapmak yasaktır. Bu tür yorumlar silinecektir.


Korecenneti de izlemek için tıklayın. My Secret Romance en iyi kore dizilerinden birisi olarak gösterilirken hiç te yabana atılmayacak bir fan kitlesi yakaladı. My Secret Romance konusu itibariyle romantizmin sınırlarını aşıyor ve sevenlerine hem görsel hem duygusal harika anlar yaşatıyor. Zenginliğiyle ünlü kore ailelerinden birisinin tek varisi, oğlu Sung Hoon ile daha önce hayatında hiç sevgilisi olmamış.


Başlangıç da o kadar hızlı izledim ki son iki bölüm sırf dizi bitmesin diye izleyemedim :O Evet yanlış okumadınız, sırf dizim bitecek diye son iki bölüm kaç ay beklettim. Asya Dizileri izlenmeye başlandı. Dizilerin genelinde konu aynı olsa da hepsi senaryoyu kendine göre hazırlamış gibi görünüyor. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa.


The Secret Life of My Secretary Otuzbir ve. Min-Hyuk (Ji Sung) zengin bir ailede dünyaya gelmiştir. Yakışıklılık, zekâ da dahil olmak üzere her şeye sahiptir ancak hiç de nazik biri değildir. Ji-Hye (Han Seung-Yeon) duyguları hakkında dürüst olan neşeli bir kızdır.


Onun Hyun-Woong (Yeon Woo-Jin) adında bir erkek arkadaşı vardır ama iki yıldır sevgili olmalarına rağmen Hyun-Woong ona bir kez bile Seni seviyorum. Onlar bir gün tartışırlar ve Ji-Hye ayrılmaya karar verir. Love Affairs in the Afternoon 10.


Merhaba Arkadaşlar Videoları izlerken Sorun Yaşamamanız adına Videolara Book ve BumBook İsimleri ile iki Farklı Player Ekledık Videoları donmadan izlemniz adına sol üstte Palyer Yazan Kısıma Tıklayıp Book ve BumBook Playerı tercih etmenizi öneririz ikisi birbirinden bağımsızdır biri çalışmazsa diğerini kullanınız Keyifli Seyirler Adminiz. HD kalitede yabancı dizi izlemek için yeni adresiniz. Dizi açıklamaları, yeni bölüm fragmanı ve tüm bölümler için dizi sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. Rebel: Thief Who Stole the People 26. My secret Romence den sonra en sevdiğim dizi bu #128536;#128536;.


Secret Garden dizisi, dublörlük yapmakta olan Gil Ra-Im ile üst düzey bir CEO olan Kim Joo Won’un arasında yaşanacak fantastik bir Cinderalla hikâyesini anlatmaktadır. Oska skandalını çözmek için çalışan Joo-Won, yanlış bir anlama sonucunda dublör olan Gil Ra Im ile karşılaşır. It Started with a Kiss 1. All About My Romance All About My Romance , All About My Romance 10. Adından pek de farklı bir konusu yok, bölümden oluşacak ve My Secret Hotel’den sonra yayınlanacak. Sonrasında da yerini Valid Love’a bırakacak.


My secret love 10 bölüm

The Legendary Witch – Ekim. Mama’nın yerini alacak bir cumartesi-pazar draması geliyor. Oyuncuları şahsen beğendim, iyi seçim yapılmış. Gönderen Unknown zaman: 12:51. Chun Sung Woon is the director of a large fashion company.


He meets a single mother, Han Ah Reum, and becomes attracted to her. My Dear Loser: Monster Romance 4. Yükselişe geçenler Fred Rogers. Diziyo : Kore Dizileri, Yabancı Diziler. Kralın Kızı Secret Kill Me, Heal Me The Heirs City Hunter. Kore dizilerinin en güzel özelliklerinden birisi, birer saatlik bölümlerle haftada iki gün üst üste yeni bölüm izleme fırsatı vermeleri.


My secret love 10 bölüm

Bir de – dakikalık bölümlerle daha kısa sürede final yapan mini Kore dizileri var. Tüm asya dizilerini ve aynı zamanda anime dizileri başta türlerine ve yıllarına göre olmakla birlikte daha bir çok kategoride ayrılmış şekilde bulabileceğiniz Dizi Arşivi sayfamıza kesinlikle göz. Heyyyoooo geçen Mini Dizi Dosyası ( tık tık) yazımda belirttiğim gibi izlediğim en güzel mini dizileri ayağınıza getirdim uhhahahah #128514;. Böyle diyince adeta kendimi bir overlokçu gibi hissttim#128512;.


Neyse şimdi konumuz ben değilim mini dizi yazımda da belirttiğim gibi ben mini dizileri acayip seviyorum neden?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar