7 Mart 2017 Salı

Sırp soyadları

Hırvat doğası soyadları, En yaygın kullanılan soyadı Hırvatistan olduğunu H, hangi olarak çevirir “Hırvatça” anlamına gelir. Basitçe söylemek gerekirse, aileler ayırt etmek için. Bu takımyıldız bölgesinde Hırvatistan böyledir, Almanya en değil ne zaman Müller. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Sırbistan dünyanın Ahududu büyük ihracatçısı - Dünyada satılan ahududu neredeyse Sırbistan kaynaklanmaktadır. Hırvatlar, sırplar, босняки, makedonlar, karadağlılar - balkan slavlar, bir zamanlar sadece birkaç büyük bir ülkeyi başlıklı Yugoslavya. Sırp, Hırvat, Leh ve Çek gibi Slav topluluklarının, hatta Yunan ve Romen gibi Balkan halklarının soyadları karakteristiktir. Sırp, Boşnak ve Hırvatlarda -iç, Polonyalılarda -ski, Çeklerde -çek, Ukraynalılarda -enko eki soyadlarında umumiyetle yer alır.


Begoviç, Jaruzelski, Dubçek gibi. Soyadları -akis ile bietenler Girit adası, -atos ile bitenler Kepahnolia adası, -idis ie bitenler Lefkas adası kökenlidir. Ayrıca soyadı -oglu ile bitenler örnek olarak Stratos Perperoglu gibi Anadalu kökenlidir. Aynı durum Sırplar için de geçerlidir.


Göç ettikleri bölgelere göre soyadlarını almışlardır. Azınlıkların ve Yabancıların Aldığı Türkçe Adlar ve Soyadları Sözlüğü. Eski Türk kavimleriyle iç içe yaşamış, şimdi de Tatarlar. Soyadları ve soyadları esas olarak Arap ve Fars kökenlidir, ancak Rus kökleri de vardır.


Aziz Sava Tapınağı, Belgra Sırbistan ve tüm Sırp maneviyat en çok tanınan simgelerinden biri. Ayrıca belki de Sırp başkentinin en büyük turistik temsil eder. Continue Reading Sırbistan UNESCO Mirası. Soykırımcı faşist Sırp lider Seselj beraat etti.


Sırp soyadları

Hollanda’nın Lahey kentindeki Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi (ICTY), Hırvatistan, Bosna Hersek ve Sırbistan’da Sırp olmayan halklara yönelik “insanlığa karşı suç” ve “savaş suçu” işlemekle suçlanan Çetnik lider Vojislav Seselj hakkında beraat kararı verdi. Azınlıklar ve Yabancıların Aldığı Türkçe Adlar ve Soyadlar Sözlüğü Kanuni Sultan Süleyman: Bırakalım, bezirgânlığı gayr-i müslimler yapsın! Bu kanunla, Türklerin daha önce Sırpçaya ve Sırp “etnik” grubuna uyarlanmış olan soyadları, bu defa “-i” eki sayesinde Arnavutçaya ve Arnavut “etnik” grubuna uyarlandı. Açıkça, sosyo-kültürel hedefe uygun olarak Türkler soyadları itibarıyla Arnavutlaştırıldılar. Güzel bir kapak içinde sunulmuş.


Baba zaten on dokuz yıl içinde oldu. Sırp modeli Sorae Vuchelich ile buluşuyor. Bu oyuncuyu kim bilmiyor? Erkekler onun oyun becerilerini takdir ediyor ve kadınlar güzelliğine hayran. Sırp soyadları : menşe özellikleri, örnekler.


Sonra işler tersine döndü. Bu sefer Yahudileri ifşa etmek için kullanıldı. Dünya Savaşından bu yana askeri tarihin kaydettiği en uzun kuşatmayı yaşamıştır. Günümüzde ise Saraybosna tamamen iyileşmiş ve Bosna Hersekte’ki ekonomik ve kültürel gelişimin bir merkezi haline gelmiştir.


Sayılı Soyadı Yasasının 3. Türk dilinden alınır hükümlerine yer verilmiş olup, davacının almak istediği soyadının anılan Yasa ve tüzüğün sözü edilen hükümlerine aykırı olduğu gözetilmeden. Bu şekilde Türklerin daha önce Sırp etnik grubuna göre uyarlanmış olan soyadları bu kez de –i ekiyle Arnavut etnik grubuna göre uyarlanmıştır. Türkler sosyo-kültürel hedefe uygun olarak soyadları itibariyle Arnavutlaştırılmışlardır. Soyadı, kökeni ve soyadının Bahadue uyumluluğu. Tüm çevrimiçi hizmetler.


Sırp soyadları

Kosova’da önemli Sırp bir siyasetçi düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Arnavut’u katletmekten dolayı uluslararası mahkemelerde yıl ceza almıştı. Saldırının Kosova’nın Sırp nüfusun da yoğun olarak bulunduğu “çatışmalı” bölgede Mitrovica’da düzenlendiği bildirildi.


Miloš adının ilk adı, kökeni ve uyumluluğu anlamı. Tabii ki Sırp-Hırvatçadaki Türkçe kelimelerin sayısı bu kadar değildir. Nitekim kitabın ilk baskısında 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar