22 Mart 2017 Çarşamba

Asarlık satılık müstakil ev

Arsa i̇zmi̇r - menemen - asarlik ta zeyti̇nli̇k mahallesi̇ndedi̇r,beledi̇ye hi̇zmet bi̇nasina metre. Deniz manzaralı, havuzlu, güvenlikli site içerisinde. Bitez de satılık ev - dublex villa. Katta , Güney ve Doğu Cepheli , Çift Balkonlu.


Panoramik deniz manzaralı, özel havuz, güvenlik, bahçe. Toplam villadan oluşan sitemiz tam anlamıyla butik bir projedir. Her villanın özel girişi ve özel bahçesi sayesinde müstakil bir villa yaşantısı vardır. Anadolu Caddesi metre mesafede, Çevre Okullara ve Mağazalara yürüyüş mesafesinde.


Doğalgaz Kapıda , İstendiği an Abone olunur. Kalorifer Borulama sistemi mevcuttur. Site içinde, Asansörlü, Otoparklı.


Asarlık satılık müstakil ev

Alt yapı ve Üst Yapısında 1. Sınıf malzemeler kullanılarak tamamlanan evimizin İskanı alınarak Kat Mülkiyeti tapusuyla teslim etmekteyiz. Akıllı ev sistemi alt yapısı hazır. Villa 3marsa payına sahip olup, 2mkonut alanı bulunmaktadır. Geniş ve ferah kullanımı olan villa oda salondur.


Kullanıcılar tarafından ilan sitesine sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcılara aittir. Satılık Müstakil Ev - 123. Türkbükünde denize sıfır sitede satılık lüks daire. Detaylı bilgi için arayınız.


Asarlık satılık müstakil ev

Güvenlik, Otopark, Açık- Kapalı Havuz, Siemens Ankastre Mutfak, 2. Haftasonu sıcaktan evden çıkamadım. Benim yerimde olan herkes ne yaparsa ben de onu yaptım… Internette satılık ev ilanları aradım #128578; Sahibinden. ACİLL KISMINDA BULUNMAKTADIR.


KAT İMARLI OLAN ARSAMIZ MÜSTAKİL TAPULUDUR. DETAYLAR İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİ yıl önce - Arsa (Konut İmarlı) TL 950. Ortak havuzlu site içerisinde bulunan kiralık yazlık ev toplam kişiliktir. Qarma Yakaköy ev fiyatları bilgisini sizler için araştırdık. Geniş Bahçe İçinde Kiralık Müstakil Havuzlu Villa 3mNet Kullanım Alanı.


TL den başlayan fiyatlarla satılık 4adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. Ev Büyük Sümbüller içinde. Menemen içinde satılık emlak.


Kat 1m² bahçesinde araçlık otoparkı bulunan müstakil tapulu etrafı çevrili yaklaşık 2m² bahçesi olan muhteşem bir iç dekarasyona sahip. Denize sıfır olarak konumlanan ve arazinin 70’i sosyal tesis ve yeşil alan olarak ayrılmış tesisimizdeki dairemiz mkullanım alanına sahiptir. Bodrum Konacık Kiralık Müstakil Ev. Asarlık yeşilpınar mahallesinde fatma koşay ilk öğretim okulu belediye otobüs durağı dibi 3m² arsa içinde zemin 1m²,1.


YALI MAHALLESİNDE ADET SATILIK MÜSTAKİL EV uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinebak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar