20 Mart 2017 Pazartesi

Magic man likit

Magic man likit

Bir Hit Wonder, en yeni yaratımımızı – Sihirli Adam’ı duyurmaktan gurur duyuyor! Tatlı ekşi meyvelerin sihirli bir kombinasyonudur. Meyveli jelibon tadını tam olarak yansıtır.


Magic man likit

Juice Box E-Likit Altın unicorn başlıklı 15ml plastik tek boynuzlu şişe ve plastik sıkma şişesi birlikte gelmektedir. Tatlı, karpuzlu şekerleme aromanın muhteşem dengesi. O günden buyana sürekli gelişerek, toplamda farklı lezzeti sunuyor. Yumuşak ve bir o kadarda keyifli olan bu yeni aromanın keyfine varın. ONE HİT WONDER LİKİT MAGİC MAN 100ML.


Nikotin Tuzları ile yapılmıştır. E-Posta Adresi Şifre Şifremi Unuttum ? Paint - Ejuices likit fiyatları ile piyasanın en iyisi olmaya aday. Elektronik sigaralara uyumlu dolum sıvısıdır.


Sigara bırakmada büyük role sahip çeşitli nikotin seviyelerine sahiptir Diş sararması, Pasif içim veya Kötü koku yaratmaz. One Hit Wonder, en yeni ürünü olan – Sihirli Adam’ı duyurmaktan gurur duyuyor! Zifir, Karbon-monoksit ve diğer tüm kanserojen maddeleri içermez.


Tüm ürünlerimiz kapalı ambalajda kapakları açılmamış olarak. Paint e-Juices - MagicMan Likit Aroma içeriği : Jelibon Boyut : 30ML İthal siyah gorilla şişelerde üretilmiş olup maksimum düzelye kullanım rahatlığı sağlar. Los Angeles, California’da üretilmektedir.


Magic man likit

One hit wonder magic man elektronik sigara kullanırken tercih edilebilecek en iyi likit markalarından biridir. Magic Man sizi çocukluk günlerinize geri götürecek. Aralarında müthiş bir denge bulunan meyve aromalarının tatlı karpuzlu jelibon aroması ile karıştırıldığı bu ürünü kullanırken favori şekerlemelerinizden bir avuç yiyormuş gibi hissedeceksiniz.


Herkesin çok severek kullandığı oldukça başarılı bir elektronik sigara likiti olmasının yanında “efsane” olarak adlandırılan bir aromaya, kıvama ve de içime sahiptir. Karşılaştırma listesine ekle-. Kışın da gayet güzel ama özellikle bu sıcak zamanlarda harika bir seçim olacaktır. Orjinal Ambalaj Diy Aroma Kit ml Orjinal Ambalaj içerisinde ml.


Tadı, küçük bir torbada gelen sakızlı meyve aperatiflerini anımsatıyor. Karpuzun tazeleyici tadı egemen olurken, dilinizi soğuturken, istediğiniz şeker düzeltmesini size verir. Bir avuç Jelibon veya Haribo yiyormuş hissine kapılacaksınız her nefeste.


Size Özel Kampanya ve İndirimler Yapacağız! E-Likit İçeriği: Bitkisel gliserin, Doğal aroma esansı, Terapatik nikotin. Puan Kazandırır Sepete Ekle.


Tatlı ve sakızlı ayıları elektronik sigara tankınızın dışına çekip, Bulutlarınızı dolduran tatlı şeker tadı ile şımartın! VAPORESSO REVENGER 220W KİT ELEKTRONİK SİGARA. IQOS Heets Amber Sigara. MERHABA ARKADAŞLAR BUGUN PARS MAGİC MAN DENEDİM ÇOK EFSANE TATI JELİBON VE MEYVELER JELİBON TATI BASKINDI MEYVE DAHA AZ BASKINDI AMA GÜZeL EFSANE TADI BAŞARILIYDI BENİM TADIMINDAN GEÇTİ.


Bir süredir jelibon aromalı bir likit yapabilmek için tarif arıyordum. Avrupada üretilen Bigfogs E liquid Amerikan tütünü aromalı ürünüdür. En fazla tüketilen tütün aromalarından biridir. VG Oranı PG Oranı 10.


Premium e likit markaları ile elektronik sigaranızdan daha büyük keyif alırsınız. Premium likit satış sitemizde sizlerde en kaliteli marka likitleri en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. MAGIC MAN TESTER ML MAGIC MAN ML. Severek kullanacaksınız.


Dünyanın dört bir yanından temin edilerek. Premium Likit ürün yelpazemize göz atmak için buraya tıklayın! Junkys Stash Likit - A Chill Day - 1ML.


Likit modelleri, likit markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar