24 Mart 2017 Cuma

Dürüstlük ile ilgili sözler yunus emre

Bu sayfada dürüstlükle ilgili sözleri bulacaksınız. Yaptıklarımızın tek ölçü­sünün müşteriler olduğunu da sakın unutma. Fiyatların doğru olmalı, kalite doğru olmalı ve diğer tüm yapılması gerekenler doğru olmalı. Kişi, düşündüğü ve inandığı neyse, onu söylemeli, onu yapmalıdır.


Yunus Emre Temiz bir vicdan kadar yumuşak yastık yoktur. Ya gonca gül yahud diken. Lenin , Stalin ” diyecek. Herkes , “- izm ” ine göre bir şey söyleyecek.


Cümleler doğrudur sen doğru isen doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Bu kavramların başında doğruluk ve dürüstlük gelmektedir. Blaise Pascal) Sevdiğin kadar sevilirsin, aşk değil, ticarettir.


Aramaktan vazgeç, çünkü kalbi temiz kimse yoktur. Kuvvete dayanmayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. Bildiğim için de dostumu kendime çekmekten çok, kendimi ona veririm”.


Montaigne “gerçek dostluğun ne olduğunu bilirim” demiş. Sözler ile ilgili fikirleri keşfedin. Uyarsan akla uy, ol buhl’ı (cimriliği) yakar.


Dürüstlük ile ilgili sözler yunus emre

Akıl, adl (adalet) ıssı (sahibi) bir ulu kişidir. Medet etmek sana onun işidir. Ana rahminden geldik pazara, bir kefen aldık döndük mezara. Aşık olamayan adem benzer yemişsiz ağaca.


Yunus EMRE Şiirleri – sitemizdeki 100’e yakın yunus emre şiirlerini okumak için tıklayınız…. NOT sizlerde yorumlarınizi yazabilirsiniz. Aşıklar ölmez, ölen hayvan imiş.


Kimi insanlara (özellikle yalancı, çıkarcı, ahlâkı bozuk) kusurlarını, yanlışlarını, düzensizliklerini, yolsuzluklarını ortaya çıkaran sözleri yüzüne karşı söylemek çok acı gelir. Bu Pin, Eylül tarafından keşfedildi. Ana Sayfa doğruluk ve dürüstlükle ilgili kompozisyon doğrulukla ilgili deneme dürüstlük kompozisyon. Popüler Anketler Size Gerçekleri Sorgulatacak Yabancı Film. Senaryosu Çok Zekice Olan 1Yabancı Korku Filmi.


Bu makalenin telif hakkı ve tüm sorumlulukları yazara ait olup, şikayetler için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Hak, doğruların yardımcı-sıdır. Taptuk Emre’nin dergâhında yemek pişirmek için ormandan odun getirmeye gitmiş.


Fakat özellikle düzgün olan odunları seçmeye dikkat etmiş. Sayfamızda birbirinden güzel ve özel yazılar paylaşmaya devam ediyoruz sıradaki yazımız son günlerde popüler olan sahne senin ve sahne ile ilgili farklı sözlere yer verdik. Ama sıra bana gelmesin dua et! Kulisini bildiğim insanların, sahneleriyle.


Konfiçyus) Güzel düşün, iyi hisset, yanılma, aldanma, Ne varsa doğrudadır, doğruluk şaşar sanma. En Etkili doğruluk sözleri, çünkü insana en çok yakışan her ne olursa olsun en çok yakışan doğru ve dürüst olmak olacaktır. Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz. Dürüstlük en iyi siyasettir.


Hayat bisiklet sürmek gibidir. Dengenizi korumak için, sürmeye devam etmelisiniz. Samimiyet, dürüstlük dünyanın en güzel davranışıdır. YÖNETİCİ İLE İLGİLİ ANLAMLI SÖZLER. Sen doğru yönetirsen yanlış olmaya kimse cesaret edemez.


Yaprak ağaçtan düşünce, rüzgârın oyuncağı olurmuş. Cemil Meriç) Rüzgâr, sonbaharda hep aynı şarkıyı söyler. Buna şarkı demek de doğru değildir çoğu zaman bir ağıttır.


Aslında hikâyenin başlangıcı sonbahar değil, bahardır. Ahmet Ümit) Uçurtmalar rüzgâr sayesinde uçmazlar. Alevi sözleri ile ilgili yazımıza geçmeden önce alevilik ve alevi nedir ona değinelim.


Alevilik inancında kişi hak yolunda giderken eline, beline ve diline sahip olmalıdır. Hak yemeden ve yedirmeden, sevgi, saygı ve hoşgörü ile Mevla’nın yarattığı her. Doğruluk ile ilgili sözler.


Dürüstlük ile ilgili sözler yunus emre

Göze batan çivi, çekici yer. Rüzgar İle İlgili Güzel Sözler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar