16 Mart 2017 Perşembe

Kendi doğum günü mesajları resimli

Kendi doğum günü mesajları resimli

Bu önemli günlerinize doğum günü mesajları ile farkındalık kazandırabilirsiniz. Kısa, uzun, resimli ve komik seçenekleri ile sevdiklerinize iletebileceğiniz doğum günü mesajı sabah. Kısa ve uzun en özel samimi kutlama mesajları.


Yepyeni bir yaşa doğru adım atılan, yaşanan bir senenin daha geride bırakıldığı doğum günlerinde kıymet. En yakın dost, en yakın sırdaş, en güvenilir arkadaştır bizim için. Hem erkek kardeşler, hem abla - kardeş arasında sonsuz bir sevgiyle görünmez bir bağ vardır. Basit bir doğum günü mesajı yerine uzun uzun yazmak gelir içinizden.


Sevdiklerinize, onlara özel mesajlar gönderebilirsiniz. Mesajlara kendi isminizi veya alıcıların ismini ekleyerek mesajlarınızı özelleştirebilirsiniz. Uygulamamızı Sevgililer günü, yılbaşı mesajları, babalar günü mesajları, doğum günü, kutlama mesajlari gibi her türlü özel gün için kullanabilirsiniz. Oğluma, Oğluna, Erkek Evlada en güzel anlamlı doğum günü kutlama tebrik mesajları. Bende sevgi değil sen canımı istesen de senin için boynum kıldan incedir canım evladım.


Ben hep senin mutlu olman için çalıştım çabaladım. Güzel bir yaş diliyorum sana. Kardeşe doğum günü mesajı resimli olarak en çok sosyal medya mecralarında yayınlanır.


Her biri özenle kaleme alınmış resimli anneler günü mesajları blog sayfamızda! Anneler günü için hazırladığımız en güzel anneler günü mesajı için hemen tıkla. Hiçbir zaman sizden hediye beklemeyen anne doğum günü mesajları ile mutlu olacak ve. Ayrıca bu resimli doğum günü mesajlarını sevdiklerinizin sosyal medya duvarlarında paylaşabilir ve bu şekilde sevdiklerinizin doğum günlerini kutlayabilir ya da beğendiğiniz resimleri kendi sayfanızda yayınlayabilirsiniz.


Kendi doğum günü mesajları resimli

Sitemizde bulunan mesajlar ve resimler. Yarın mübarek Cuma günü ;Cuma gününe özel en güzel Cuma mesajlarını ,cuma dualarını ,resimli cuma mesajları nı hazırladık tüm müslüman kardeşlerimizin cuması mübarek olsun hayırlı nurlu cumalar. Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Bu sayfada kızıma doğum günü mesajları, kıza doğum günü mesajları, kızına doğum günü mesajları,anneden kızına doğum günü mesajları, babadan kızına doğum günü mesajları yazılarımızı bulabilirsiniz. Dünyaya bana gönderilmiş meleğimin bugün doğum günü, canım kızım doğum günün kutlu olsun.


Sayfamızdaki doğum günü kutlayanlara teşekkür yazılarını facebook, twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Bu değerli günümde doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. En özel ve en güzel bu günümde yanımda olmanızı bilmek harika bir duygu. Canım abim doğum günün kutlu olsun. Keyif dolu sürprizler bazı doğum günlerini diğerlerine göre daha unutulmaz.


Allah bu günü Müslümanlar için bayram yapmıştır! Onda öyle bir saat var ki Müslüman bir kul o saate denk getirerek namaz kılıp Allah-u Teâlâ’dan bir şey isterse, Allah ona isteğini mutlaka verir’ buyurdu. Evet, bir doğum günü merasimi ile yine baş başayız. Mumlar üflenecek, dilekler dilenecek, pasta kesilecek ve doğum günü mesajları okunacak.


Sen mi yeğensin, ben mi bilmiyorum ben senden küçük olabilirim ama yine de sen yeğenimsin. Yeğen doğum günün kutlu olsun. Doğum günün kutlu olsun yeğenim. Arkadaşlar iyi gün ve kötü gün ayırt etmeksizin yan yana olur, işte sende benim öyle bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun ve doğum günümü kutladığın için sana teşekkür ederim.


Onları bu güzel günde çocuğa doğum günü mesajları ile neşelendirebilirsiniz. Zira yavrularımızın doğduğu o güne tekrar geri dönerek bu güzel günü yağ ad etmek, hepimizi mutlu eder. Hadi üfle mumlara dile dileklerini. Pastanın etrafında tüm sevdiklerin, yüreğinde umut ettiklerin olsun.


Bugün ne dilediysen hepsi gerçek olsun. Benim aslanımın bugün doğum günü, doğduğu gün bizleri çok mutlu etmişti. Koşulsuz hayat birikimlerini bizlerle paylaşmaya hazır olan insan babamız. Babamıza teşekkür edebilmek adına, en azından güzel bir babaya doğum günü mesajı ve hediyesi hak ediyor.


Peki babamıza doğum günü mesajı uzun mu, kısa mı olsun. Resimleri arkadaşınızın duvarında paylaşmak için resmin altındaki PAYLAŞ sekmesine tıklayıp bir. Sayfamız mümkün olduğunca her gün düzenli olarak güncellenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar