21 Mart 2017 Salı

Ilginç olaylar

Ilginç olaylar

Dünyadaki en ilginç olaylar tüm detaylarıyla bu kanalda. En güncel videolar için abone olmayı unutmayın. Botun az daha batmasına neden olan bu ineğin bir Japon kargo uçağı tarafından uçak havadayken atıldığı tahmin ediliyor. Dünya üzerinde yaşanan bazı olaylar inanılamayacak kadar ilginç. Bu olaylar karşısında şaşırmamak elde değil.


Eğer gömülen kişi ölmemiş ise kendine geldikten. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Birbirinden ilginç komik gerçek olaylar yazılar resimler.


Hepsi Yaşanmış İlginç Olaylar. Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna bağlanmış salıncaklardan oluşan) uçan sandalyelere biner ve mekanizmayı çalıştırırlar. Bu gece yalnız başınıza uyuyacaksanız, belki de bu listeyi okumamanız daha iyi.


Ilginç olaylar

Zira bu listedeki olayların tamamı gerçekte yaşanmış şeyler. Teknolojinin ilerlemesiyle beraber çeşitli fotoğraflar ve videolar bizi pek de korkutmaz oldu. Artık videolarda özel efekt. Bu ilginç yaratığı bulan köylünün ise korkudan onu hemen bir kuyuda boğduğu söylenmişti. Olay yaratan ilginç yaratık gerçekten uzaylı mı yoksa.


Art niyet var bu konuda. Garip Olaylar - Akıl sır erdiremediğiniz enteresan olayları buraya yazabilirsiniz. Yenice ilçesine bağlı Seyvan ve Çakıroba köylerinin arasında, tarihi bir mezarlık bulunuyor ve yaklaşık 6yıllık olduğu düşünülüyor.


Ilginç olaylar

Bu mezarlığın ünü, yaşanan gizemli bir olaydan geliyor. Gizemli ve çok ürkütücü! Köpeğinin idrarını içiyor!


Olaylar ile ilgili tüm haberleri, son dakika İlginç Olaylar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün İlginç Olaylar haberlerinde son durum nedir? Komik - İlginç Haberler haberleri için tıkla. Kendini Abuk Sabuk Anların Ortasında. Erkeklerin sesini duyamamaya başladı.


Mide bulantısı ve kulaklarında çınlama hisleriyle uyumaya giden bir kadın sabah uyandığında. Bilimin açıklayamadığı gizemli olaylar bu sitede doğa üstü gizemli olaylar esrarengiz hikayeler gizemli hikayeler yaşanmış gizemli olaylar anlatılmaktadır. Dünyada insan aklının çözemediği, bilimin açıklayamadığı, insanları dehşete düşüren birçok doğaüstü olay oluyor.


OLAY-İnkalılar tarafından tanrıları için kurban edildiğinde henüz yaşındaydı. Annelerini öldürüp, organlarını yediler. Yılında Yaşanmış ve Haberlere Yansıyan İlginç Olaylar 1. Elektrikli Testere Saklayan Adam. Florida’da bir mağazadan yazlık şortuna saklayarak elektrikli testere çalmaya adam ilginçtir ki (!) farkedildi ve tutuklandı.


Pembe renkli süt olur mu? Ya da Dünya’nın çekirdeği, sizce ne kadar sıcaktır? Hayvanlar aleminden bitki türlerine, yeryüzü şekillerinden dünya ülkelerine, farklı konulardan derlediğimiz ilginç bilgiler listesini hayretler içerisinde okuyacağınızdan emin olabilirsiniz. Savaşında yaşanmış ilginç olaylar mucizeler nelerdir ? Bir İngiliz Alayının bulutların içinde kayboluşu biçimindedir.


Büyük Sahra çölüne kar yağdı. Gazeteci kulağından hafif yaralandı. Bu yazıda tarihte yaşanmış garip olaylar anlatılacaktır. Anlatılacak bu gerçek ilginç hikayeler kafanızda bir soru işareti bırakacak olursa internet üzerinden, yazıda geçen yaşanmış garip olaylar ile ilgili bir araştırma yapabilirsiniz. En kapsamlı Türkçe ilginç bilgiler, gizemli olaylar, komple teorisi ve bilinmeyenler sitesi.


Daha fazlası için sizde hemen siteye girin. Bir gün arkadaşla dolmuş bekliyoruz. Matematik ve sayılar ile ilgili ilginç bilgi. Fıkra Gibi Komik Olaylar. Matematik kelimesi antik yunanca bilgi, öğrenmek, çalışmak anlamına gelen “máthēma” kelimesinden gelmektedir.


Güpegündüz yolun ortasına tuvaletini yaptı! Herkesten sekiz kat hızlı yaşlanıyor! Yaşını duyanlar inanamıyor. Miley Cyrus güzel blog yazarıyla dudak dudağa.


TL ödediği estetik operasyonlar sayesinde senede 8bin TL kazanıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar