13 Mart 2017 Pazartesi

Ingilizce öğreten türk youtube kanalları

Her birinin tarzı farklı, hepsine bir göz atın, daha sonra size hangisi uyarsa onu seçebilirsiniz. Speak with Misterduncan. uzun bir süre önce komik kedi veya kahkaha atan bebek videoları izlediğimiz yer olmaktan çıktı arkadaşlar. Artık istediğimiz anda çabucak İngilizce öğreten videoları bulabileceğimiz bir yer haline geldi. Namı diğer lingosteve çok sayıda dilde konuşabiliyor ve yabancı dil öğrenme konusundaki ipuçlarını. ’da İngilizceyi mizahla öğreten bir kanal. Haberlerden modaya , hislerden ekonomiye kadar bir çok konudan videolar.


Yaptığı cover’ları dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Batu’nun İngilizce cover’larında bir Türk olduğunu bilmeseniz anlamanız mümkün değil. Kendisi harika bir aksana sahip.


Bunlara ek olarak faydalandığım diğer bir alan ise . Konuyu açma sebebim kanallarını tanıtmak ve zaman geçirebileceğiniz kanallar önermek. Takip listemdeki kanalların hemen hemen hepsinin dili ingilizce. Ama video olduğu için çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ’da İngilizce öğrenilir mi?


Bakalım en çok takipçiye sahip olan r kim? Aşağıdaki listede de hem gramer yapılarını iyi kavrayabileceğiniz hem de bol bol pratik yapabileceğiniz türk yapımı kaynaklar: ingilizce. Film Başka bir dil öğrenmek zor bir süreç.


Pratiği artırmak için farklı yöntemler geliştirmek gerek. Başak Kablan bize İngilizce öğrenmek için film önerisinde bulunuyor. Bunun için size bir önerim var bir kanalı FERHAT YILDIZ MASTER LANGUAGES. Bizde sizler için liste hazırladık.


Bu öğrenme yolunda size etki yapacaktır. Ayrıca, internet üzerinde ana dili İngilizce konuşan insanlarla konuşma fırsatı bulup bol bol konuşma pratiği yapabilirsiniz. Bunlara ulaşmak için tıklayınız: İnternette İngilizce Konuşma Pratiği Yapılan Siteler. Bir başka acı ve önlenemez gerçek de internetteki ingilizce öğretiyorum diye insanları darmadağın eden İngilizce içerikli videolar.


Learn German, bilgisayardan açıp karşısına defter kalemle. English Club TV, ülkemizde Tivibu, Turkcell TV ve genel uydu cihazlarında olduğu gibi bir çok platformda izlemek mümkün. Ancak nedendir bilmiyorum, belkide ben üye olduğum içindir D-smart’ta English Club TV bulunmuyor. Ben size bugün bu televizyon kanalının normal uydulardan yayın yapan kanalını değil mobil uygulamasından bahsedeceğim.


Az Kişinin Bildiği Takip Edince Müptelası Olacağınız . Seviyeleri bir sisteme göre değil, kendi yorumuma göre oluşturdum. Ama bizi asıl cezbeden kısmı İspanyolca televizyon yayınlarını da paylaşması. Böylece İspanyolca kanalları takip edebilirsiniz. Dizi izlemekten çok daha yararlı bir etkinlik olacağına inanıyoruz. Ayrıca bu kanalda Almanca ve İngilizce televizyon yayınları da mevcut.


Genel İngilizce, YDS İngilizce, okul ingilizcesi, ingilizce resimli kartlar ve ingilizce oyunlar bakımından bir kaynak. ilk başlarda girişimci finansmanı ile başlayan bir teknolojiydi. Bu yazımda sizlere ücretsiz bir şekilde izleyebileceğiniz Turksat 4A uydusundaki İngilizce dille yayın yapan kanalları tanıtacağım. Bazıları dünyayı dolaşıyor, diğerleri yurtdışında okumak ya da çalışmak için gitti.


Bunu yaparken, kanallarını oluşturdular ve ev sahibi ülkede günlük yaşam hakkında konuştular. Onları izlemek sadece ilginç değil, aynı zamanda yararlıdır. Bu kanallarda, turist rehberi kitabında bulamayacağınız önemli nüansları öğrenebilirsiniz. Mister Duncan In England: İngilterede yaşayan bir ingilizce öğretmeninin hazırlamış olduğu güzel bir eğitim serisi. Linklerden epey faydalanan olduğunu biliyorum.


Umarım motivasyonunuzu kaybetmeden sabırla çalışırsınız. En önemli şeyin Türkçeyi unuturcasına İngilizce ile haşır neşir olmamak olduğunu aklınızdan çıkarmayın lütfen. Korece, biz Türkler için Uzak Doğu dilleri arasında öğrenmesi en kolay ve zevkli olan dil sanırım.


Korece öğrenmek için kendi yararlandığım kaynakları bir araya getirip paylaşmak istedim. Zaten başka bir şeye de ihtiyacınız kalmayacaktır. Tüm İngilizce zamanları tablo olarak, pdf formatı olarak sizlere sunmaya çalışıyoruz. DÜNYANIN EN İYİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - Daha fazlasına bakın. FAQ about Online English Lessons via Skype - All you need to know.


Sonra Matrix’ten Kurtulmuş Hissine Kapılacağınız Psikolojik. Gramer dersleri kelime dersleri var, bu dersleri video ve oyunlarla verdikleri için hafıza da kalıcı oluyor. Ayrıca haberleri İngilizce alt yazı ile veriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar