21 Mart 2017 Salı

Fransızca kaç yaşındasın

Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. KAC yaşındasın sabrina ÇevirSözlük. Tekrar hemen çevir butonuna t. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Yaşımız ilerledikçe aslında kullandığımız kelimeler de değişir, onlar da büyür.


Acaba sen kullandığın kelimelere göre kaç yaşında olduğunu hiç merak ettin mi? Hadi hemen testi çöz ve öğren! Sen daha ömrünün baharında, gencecik bir kardeşimizsin.


Ermenice: քանի տարեկան ես. Vietnamca: Bạn bao nhiêu tuổi. KAC sen yaşındasın ÇevirSözlük. Merhaba Каца yaşındasın ÇevirSözlük. Rusça cümle çeviri nedir?


Yardımcı olabilir miyim? Beklettiğim için özür dilerim. Sen Каца yaşındasın ÇevirSözlük. Portekizce - Ukraynaca cümle çeviri nedir?


Peki sen kaç yaşındasın ve daha önce ÇevirSözlük. Bunun yanında Latincenin devam dillerindendir. Roma Galyalılarınkeltçe dilleri ve Roma sonrası Frenk göçmenlerinin Cermen dillerinden etkilenmiştir. Kac yaşındasın evli misin ÇevirSözlük. Kürtçe: Tu çend salî yî?


Fransızca kaç yaşındasın

Розкажіть мені про себе. Yaşını tahmin et – Eğlenceli Bilgi Yarışması – Daha önce bu şeyleri binlerce kere söyledin yada duydun değil mi? Bilmem kaç yaşındasın, herşeyin farkındasın.


Acılar biriktirip, damla damla harcarsın. Yolculuk nereye, Kimler uğruna ölmeye, Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye. NİTE KELİME LİSTESİ (MEB) 5. MEB yayınları İngilizce ders kitabı temel alınarak hazırlanmıştır. Ben de iyiyim, teşekkür ederim.


Fransızca kaç yaşındasın

Okulda dersler çok zor oluyor. Ancak Fransız devriminden sonra Fransızlar arasında konuşulmaya başlanmış. Sözlüklerdeki zor kelimeler arasında boğulmadan, rahatça bu dili konuşmayı istemez misiniz?


Kısa zamanda dili işinizi görecek kadar. Arkadaş almanca: seninie öimek istiyorum, kaç yaşındasın, fransızca İngilizce sözlük tureng. Hic konusmadik tanismiyoruz almanca tanışma etkinlikleri gurcuce bilmiyorum.


Fransızca kaç yaşındasın

Fransızcada Günlük Konuşmalarda İhtiyaç Duyulacak Terimler. Ben seninle tanışmak istiyorum. How many classes do you have a week? Haftada kaç saat dersiniz var? Mehmet kaç yaşındasın ÇevirSözlük.


Kaç dil konuşabiliyorsun? Yeni kişilerle tanışırken, kendinizi tanıtmak için ve genel bir sohbet sırasında kullanabileceğiniz Danca ifadeler. Türkçe cümle çeviri nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar