7 Mart 2017 Salı

Ankara çankaya satılık daire

Ankara çankaya satılık daire

Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Huzur Mahallesi satılık daire arayışında olanlar için mükemmel fırsatlar sunan bir başka noktadır. Teklif verilmeden önce, gayrimenkule ilişkin tüm araştırmaların (işgalci durumu dahil). TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Ankara çankaya satılık daire

Daire sahibinden satılıktır. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Seyran Bağları Mahallesi Maçka sokakta bulunan 2. Toplu taşımaya ve alışveriş merkezlerine 1metre mesafede olup Tunalı , Esat gibi merkezi yerl. Genel olarak bakıldığında birçoğu akıllı ev teknolojisi.


Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. Siz de portföyümüzde bulunan gayrimenkuller içerisinde arama yaparak bankadan satılık daire bulabilir ve teklifinizi verebilirsiniz. Bankadan satılık gayrimenkuller de dahil olmak üzere, tapu.


Konut İşyeri Arsa Devremülk. Ankara Gayrimenkul Satış 22. NAR GAYRİMENKUL Bir alın bin kazanın. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Güler Emlak Müşavirliği. ELMAS gayrimenkul adres, telefon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur.


BÜYÜKELÇİLİĞİNİN YANINDA 2. APARTMANA ASANSÖR YAPIMINA KARAR VERİLMİŞTİR. Satılık ve kiralık emlak ilanları için sitemizi ziyaret ediniz. Açıklama DAİREMİZİN İÇİ YAPILI OLUP YERLER LAMİNAT PAREKE AMERİKAN PANEL KAPILAR ISLAK ZEMİN FAYANSTIR KOMBİ PETEK TAKILIDIR FİYATTA PAZARLIK PAYI VARDIR SİZE UYGUN ALTERNATİF DAİRELERİMİZ İÇİN OFİSİMİZE BEKLERİZ ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ. AYYOLU ANKALİFE PRESTİJ OTURUMA HAZIR SATILIK. Merkezi bir lokasyonda yer alan Ede Tower, çevresinde yer alan eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, önemli ulaşım akslarına yakınlığı ile ayrı bir önem taşımaktadır.


Posts Tagged ‘ankara demetevler satılık daire’. Eryaman satılık daire - TBMM CAD 4. Emlak alım, satım ve kiralaması ile ilgili hizmet ve danışmanlık veren firmanın bilgileri, satılık ve kiralık emlak ilanları, franchising sistemiyle ilgili bilgiler. MUSTAFA KÖKSAL Şirket Yetkilisi (312) 4(312) 4(532) 518.


Ankara çankaya satılık daire

Kolej de kombili satılık daire. Toggle navigation Kapat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar