30 Mart 2017 Perşembe

Rus isimleri (rusca

Rusça Kadın İsimleri, evet. Bir isim şekilde şekile nasıl girer açıklayacağım. Fakat önce şunuda not etmek istiyorum. Umarım bizim kızlar da Rus coğrafyasına seyahetlerini sıklaştırırlar. Korkmayın yemezler sizi.


Buyrunuz en bilinenleri ile erkek isimlerinin kısaltmaları. Sadece kendi dil ve kültürü gibi, Rusya isimler de benzersiz ve çekici olarak kulağa yansıyor. Gerçi bizde de üç isimli insanlar vardır, ancak Ruslarınkinden farklı olarak bu bir zorunluluk ya da gelenek değildir. Rusların ilk ismi (имя ) ona verilen isme tekabül eder. Rus isimlerinde öyle çok fazla çeşitlilik yoktur.


Genellikle dinsel ya da tarihsel kökü olan. Rus kız isimleri - Rus çocuk isimleri - Rus kadın İsimleri - Rus Bayan İsimleri - Rus Bayan İsimleri ve Türkçe Anlamları Agafya yüce bir aşk Aglaya muhteşem tantanalı Agnessa, kuzu saf Agrafena anne Aksana zafer Tanrıya Aksinya misafirperver Akulina kartal Alyona meşale Annick zarif Anouschka Anouska zarif Antonina çiçek. Rusca sözcük ögeleri ve isimler (1). Rus erkek ve kadın isimlerinin son harfleri farklı olabilmektedir. Aynı kişiden onlarca farklı isimle bahsederler.


Ders 1: Rus-Kiril Alfabesi. Bu kadar isim arasında Rus romanlarında kimin kim olduğunu anlamakta neden zorlandığınızı anladınız, değil mi? Dikkat çekecek bir başka konu da, Rus kadın isimleri, ikinci isimleri ve soyadları ‘a’ veya ‘ya’ ile biter. Tam rus isminin parçası var: kişisel isim, baba adı ve soyisim.


Rus kişi isimleri genelde Roma ya da Yunanistan kökenli, ıslav aslı isimler oldukça az. Kiril alfabesi, Avrupa’da oldukça yaygın olan Latin alfabesinden çok farklıdır. Latin harfleri Rus dilindeki tüm sesleri ifade etmek için yeterli değildir. DolayısıyӀa sözcükleri öğrenirken vurguyu ve telaffuzu doğru öğrenmek önemlidir. Rus dilinde canlı varlıkları, eşyaları, olayları ve soyut kavramları ifade etmek için erkek, dişi ve orta cins isimler kullanılır.


Rus Erkek İsimleri hakkında bilgi ve tartışmalar. Tema resimleri Deejpilot tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir. Açıklama Merhaba çocuklar!


Adı kökenleri- Rus soyadları etimolojisi. Soyadı kökeni olarak Rus odaya popüler özelliklerdir, sessiz Rusya “Smirnov” En çok kullanılan Rus ismi. Ivanov Ivan bir finalist oğludur, Alman John Yani. Rusya, orada sadece birkaç birkaç son isim olarak karşı Almanya, Bu eski işgal çıkarılabilir.


Rus isimleri (rusca

Rus büyük adları(otçestvo), erkeklerde -oviç, eviç ve -iç (игорович, алексеевич,ильич )son ekleri ve kadınlarda -ovha, evha, -iniçna ( петровна,сергеевна, ильинична) son ekleri getirilerek oluşturulur. Resmi ortamlarda veya birine siz diye hitap edecekseniz eğer, isimle birlikte. Ayrıca konuyla ilgili her türlü değerlendirmelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden gerçekleştirebileceğinizi hatırlatmak isteriz.


Aynı zamanda sitemizle ilgili son güncellemelere, sayfamızın sağ kenarında yer alan sosyal ağ sitelerindeki sayfalarımızı beğenerek, zamanında ulaşabilirsiniz. Hal ekleri ismin cinsine göre değişirler. Listenin başında anarşist sesli Grigori Leps geliyor. Buna göre Rusya’da halk geçen sene Yandex. Rus dilinde isim ve onu belirten sözcükleri cinsiyet, sayı ve hal olarak bir birine uymak zorunda.


Rus isimleri (rusca

Bunun nedeni belki de Rus çorbalarının daha hol malzemeli ve daha koyu olmasıdır. En önemli çorbaları ünlü Borşç (borç) çorbasıdır. Bunu yapmanız, daha fazlasını öğrenmeniz için size dayanak sağlayacak.


Cinsiyetin erkek, kadın veya nötr olup olmadığını belirleyen dil kurallarını öğrenin. Daima kelimedeki vurgunun yerini bulun, bu sizin telaffuzunuzu değiştirecek, ve tabii ki de kelimenin anlamını. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar