15 Mart 2017 Çarşamba

Bornova belediyesi numarataj servisi

Vatandaşlarımızdan ve firmalarımızdan kesinlikle bağış için para talep edilmemektedir. Mustafa İDUĞ’un ismi kullanılarak bağış adı altında para talep edildiği öğrenilmiştir. Numarataj belgesi nerden nasıl alınır? Bu dilekçede binanın bulunduğu il, ilçe, mahalle belirtilir.


Adres Yönetim Şefliği evrak servisinden temin edilebilecek matbu dilekçe ile numarataj servisine başvurulur. Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi , eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz. BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 07.


Torbalımızın değerlerini tanıtıyoruz. Türk Sanat Müziği’nin usta isimlerinden Coşkun Sabah ve sürpriz etkinliklerin düzenleneceği festivale tüm hemşehrilerimiz davetli. Başkanın Mesajı Sevgili Komşularım, Eşit hizmet, temiz siyaset anlayışıyla yola çıktık. Bize duyduğunuz güvenle göreve geldik. Taşınmazların Kiraya Verilmesi İlanı.


Festivali ile ziyaretçilerimiz unutulmaz iki gün geçirecek. Esenyurt’ta Zabıta Personeline Uyuşturucuyla Mücadele Semineri. KEMALPAŞA’DA KİRAZ FESTİVALİ COŞKUSU.


Her yıl geleneksel olarak bu yıl 48. Belediyesi resmî web sitesi. Kent halkının tüm kesimlerince benimsenen Deneyimli Kafeler, farklı noktada hizmet veriyor. AÇEM Genel Esasları ve Kurs Kayıt Kuralları.


Geleneksel Sünnet Organizasyonu. Plaj Voleybolu Turnuvasında Gençler ve Ustalar Bir Arada. Kemalpaşa Altın Kiraz Kültür ve sanat festivali, Kemalpaşa Dere Mesire Alanında gerçekleştirildi. Emir Vatansever Dünya Şampiyonası’nda. Bu site ve alt sitelerinde yer alan tüm içerikerin kullanılması Şartlar Koşulllar altında belirtilmiştir.


Her Çocuğun Bir Bisikleti olsun. Rehabilitasyon Merkezimizde tedavisi ve kısırlaştırma işlemi yapılmış can dostlarımız sahiplendirme sözleşmesiyle sahiplendirilmektedir. STANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ : Açık Adres: Atatürk Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No: 6 PK. Mama ve Su Kapları Başkan Kayalar’dan. Sancaktepe’deki Hastaneleri, Eczaneleri, Park ve Mesire Alanlarını, Sinemaları, Camileri, Spor Aktivite Merkezlerini, Kamu Kurumlarını, Postaneleri, Polis Merkezlerini ve Okulları harita üzerinde.


Integer pulvinar elementum est, suscipit ornare ante finibus ac. Praesent vel ex dignissim, rhoncus eros luctus, dignissim arcu. Liman, Öğretmenevleri ve Siteler Kapalı Semt Pazarında küçükbaş, Pınarbaşı Semt Pazarın. Tweets by akdenizbld_ VİDEO HABERLER.


Meclis Toplantılarımızı Mahallelerde Yapıyoruz. Halk Günü Uygulamamız Yoğun İlgi Görüyor. Evde Kişisel Bakım Hizmeti. Dost Eli Onların Yanında. Açık Havada Sinema Keyfi Bayramdan Sonra da Devam Edecek.


Deneyiminizi iyileştirmek için tarayıcı çerezlerini kullanıyoruz. Uygulamanın düzgün çalışabilmesi için çerezler gereklidir. Bu siteyi kullanmaya devam ederek bu tür bir kullanımı kabul etmiş sayılırsınız.


Kurum ,bağlı birimler ve kent ile ilgili genel bilgilerin yanında ;güncel haberler , projeler ve iletişim sayfaları yer alıyor. Başkan Tuncel Cambaz Abdullah Amcaya Sözünü Unutmadı. Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan As.


Karaca, ”Türkiye’nin geleceğini inşa edecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar