24 Mart 2017 Cuma

Beltek kurslarına gidenler

Hafta içi kurslarına katılan kursiyerlerin Gazi Üniversitesi ücretsiz servis uygulaması ile Kızılay ve Ulus’a kadar ücretsiz taşıma işlemi yapılmaktadır. BELMEK daha çok kadınlara yönelik eğitimler verirken BELTEK ise yaş üzeri yetişkinlere mesleki ve uzmanlık eğitimleri vermektedir. Her iki kurumda ayrı olup, kayıt tarihleri ve başvuru süreçleri de farklıdır.


BELTEK ve aylık eğitimlerden oluştuğu için her 2-ay da bir kayıt süreci bulunmaktadır. GAZİ ÜNİVERSİTESİ - ANKARA. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKNİK EĞİTİM KURSLARI , Ankara. Bilen bilir bu kursu ama.


Eski konuyu da kapattığı için yeni konu açıyorum. DH yöneticileri lütfen bu fırsatı silmeyiniz. Toplumda kültür, sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerimizin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınlarımızı yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerini güçlendirmek, kadınlarımıza birlikte yaşama ve planlı çalışma alışkanlığını kazandırmak, toplumda dostluk, dayanışma ve güven duygusunu.


BELTEK Belediye Teknik Eğitim Kurslarına halen işletmelerde çalışanlar, lise, yüksek öğrenim mezunları ile öğrenim gören öğrenciler, işsiz gençler ve emekliler katılabilmektedir. Ama kayıt çok zor , sabahın 4ünde gidenler bile vardı. Bende araba olmadığı için dolmuşla gittim ve abartısız 10in üstünde.


Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması. MART 19ÇANAKKALE ZAFERİ ; KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI! Değerli Öğrencimiz, Hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla İSMEK Öğrenci Değerlendirme Anketlerini, Eğitimlerim sekmesinden online olarak yapabilirsiniz. SMEK, 2019-20eğitim dönemi için hazırlanıyor.


Yeni dönemde İSMEK’in ücretsiz eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, her yıl olduğu gibi bu yıl da başvurularını internet üzerinden online olarak, yahut. Kayıtlarımız, yakında başlayacak. Başlangıç Tarihi: Bitiş Tarihi: Alt Yaş Sınırı: Üst Yaş Sınırı: 172.


Her zaman olduğu gibi gençlerin bir kısmı sevinirken, büyük çoğunluğu üzüldü. Yüksek puan alanlar sadece istediği üniversiteyi değil, hayat. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar