7 Mart 2017 Salı

Sığacık satılık arsa

Izmir sığacık ta bulunan dönüm otel arsamız akkum plajına 100mt mesafe de mükemmel konumda. Yerden arsa ile takas imkanı vardır detay bilgi için arayınız. Seferihisar bölgesinde 1adet Arsa 240. Sığacık Mahallesi satılık arsa fiyatları.


Sığacık satılık arsa

Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1TL ile 1. TL arasında değişmektedir. Konut - Daire (143) İşyeri - Ofis (5) Arsa (124) Arazi (157). Türkiye‘de Sakin Şehir Ağı’nın (Citta Slow) ilk üyesi olan. Elektrik, su ve tüm altyapısı mevcuttur. Konum itibariyle manzarası kapanmaz.


Merkeze 70 denize 4metre uzaklıktadır. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


KEMALPAŞA emlaktan merkeze yakın 12. Satılık Tarla Arsa 1000TL 200m. Güncel emlak haberleri ve konut projeleri için tıklayın.


Küreselleşmenin zararlarından etkilenenen mekânlardan biri olmak istemeyen, yerel kimliğini ve. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Projede toplam konut yer almaktadır. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. SEFERİHİSAR BEYLER KÖYÜNDE KÖY İMARLI SATILIK ARSA.


Sığacık satılık arsa

TL den başlayan fiyatlarla satılık adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. Büyüklükleri bin 7metrekare ile bin 9metrekare arası olan arsaların tahmini bedelleri ise 3bin 4lira ile milyon 9bin lira arasında farklılık gösteriyor. Antalya Merkez Yıldız mah.


A 595:seferihisar sığacık 200m² 2. You can only compare properties, any new property added will replace the first one from the comparison. Sektördeki kalitenin söz sahibi ve en iyinin tanımı olmuştur. Ve Merkez Ofisini Alsancak ‘ta Açmış Sektörün Gelişiminde ,Büyümesinde Ve İlerlemesinde bir Pazar payına sahip olmasında katkı sağlamaya çalışmıştır.


Sığacık satılık arsa

SAPANCA DA SATILIK ARSA. Sokak üzerinde olup ayrı ayrı farklı numerataja sahiptir. Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb.


Nasıl bir Arsalar aradınız ? Tüm duyuru ve kampanyalardan ticari e-ileti yoluyla haberdar olmak istiyorum. Kulesi, daire ve dubleksten oluşuyor. Her katta iki dairenin bulunduğu İnci Kulesi’nde asansöre binmenin bile farkını yaşayacaksınız.


Teknoloji ve estetiğin biraraya gelmesiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar