15 Mart 2017 Çarşamba

Atakule otopark

Atakule otopark

No:10 Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul. Ankara için eşsiz bir güzellik. Buraya aracınızla gelirseniz, bodrum bölümündeki otoparkı kullanabilirsiniz. Güzelim botaniği egzos dumanı ile mi zehirlemeyi istersiniz. Ekleyeceğin Listeyi Seç.


Atakule otopark

Ben projeyi bilen bir insan olarak yapılmak istenen kurguyu çok beğendim. Ancak mevcut bodrum kat adedi ile gereken otopark ihtiyacı karşılanamadı. Daha sonra geliştirilen alternatif projede ise kulenin ve yakın çevresinin korunması, onu saran kütlenin ise yıkılarak yapılması seçeneği üzerinde duruldu. Bu öneride kule özel önlemlerle korunarak alt kütlenin yeni.


Bu arada bodrum katta ücretsiz katlı bir otopark bulunuyor ve bu güzel bir gelişme. Ne amaçla olursa olsun hayalinizdeki kutlamalar için Atapark Life hep hazır. Bisküvili muhallebiyi mutlaka deneyin mutlaka! Sonuç olarak, bu kadar kelime elbette ağıt yakmak veya vakanüvislik yapmak için bir araya getirilmedi. Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar vermeden ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz.


TL fiyatından başlayan 1satılık konut bulunmaktadır. Binamızın araçlık açık otopark’ı ve asansörü bulunmaktadır. Söz konusu gayrimenkulün kiralanmasında Coldwell Banker Başkent adına Evren Barutçu münhasıran yetkilidir. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından oy.


AVM’de ayrıca bin metrekarelik otopark alanını ayrılıyor. Dairem yeşilvadi aykon sitesinin en güzel manzaraya sahip evlerinden birisidir. AVM projesi kararında etkili oldu. Hastanemizde ücretsiz otopark ve vale hizmeti bulunmaktadır.


CafeA Plus, hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. TAV Passport üyeleri şehir içinde anlaşmalı noktalarda, üyelikleri boyunca vale hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ancak fiyatlar pahalı” diye değerlendiriyor. Alışveriş merkezinin en alt katında bir otopark bulunuyor. AVMdeki kiracıların tahliye süreci başladı.


Otopark uzun kuyruklar oluşturuyor. ATAKULE TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. Binaya özel açık otopark vardır. Malatya ray yapı inşaat atakule konutlarının sanal tur, örnek daire fotoğrafları ve iletişim bilgileri eklenmiştir. Vale hizmet noktası Yalıkavak Marina’nın karşısında bulunmaktadır.


ARŞIYA,MARKETLERE DK YÜRÜME MESAFESİNDE -KATLI BİNANIN 5. ATG’nin ziyaretçi sirkülasyonuna pozitif katkı yapacak önemli bir unsur olacak. Yetersiz otopark sorunun aşılması için kule özel önlemlerle korunarak alt kütlenin yeni bir taşıyıcı sistem içinde ele alınması ve özellikle otopark olanağının arttırılması hedeflendi. Yıkımın bir diğer gerekçesini de otopark oluşturuyor. Bu rakamın da 7aracı.


Atakule AVM renovasyonu başlıyor! ATA-KULE GAYRİMENKUL ATAKULE EMLAK ISINMA KAPICI. Her mevsim yeni bir başlangıç ve her yeni başlangıç yeni mutluluklar inancıyla yola çıkan BigChefs, sıcak buluşmalara ve keyifli zamanlara ev sahipliği yapıyor. Su deposu alarm si̇stemi̇ çamaşir odasi, ki̇ler teras balkonlar her katta ebeveyn banyosu mustaki̇l bahçe.


Atakule otopark

MACROCENTER - Size Özel. Proje, kalabalık şehirlerdeki otoparklarda yer bulmak için harcanan zaman ve yakıt masrafını azaltacak. Niza Park Otel, modern ve misafirlerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş konaklama birimleri ile konfor dolu bir hizmet sunmaktadır. Bünyesinde konuklara ücretsiz otopark alanı bulunan otelde, herhangi bir rezervasyon talebi bulunmamaktadır.


Anıtkabir Hakkında Bilgi. Keyifli, konforlu güven dolu bir yaşamın şık yansıması. Başkent Emlak Konutları’nda siz de yerinizi almaya davetlisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar