14 Ocak 2015 Çarşamba

Kayadibi köyü afyon

KAYADİBİ KÖYÜ SİNANPAŞA. Cennette öyle güzel köşkler vardır ki, bunlar, birbirini Allah için ziyaret eden, Allah için sevip yardım edenler için hazırlanmıştır. Batıda Tınaztepe, Kuzeyde gezler ile komşudur. Sinanpaşa ilçesine km uzaklıktadır.


Köyün ekonomisi tarım, hayvancılık ve inşaat sektörüne dayalıdır. Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Sağlık ocağı vardır ama haftada bir hizmet vermektedir.


Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup her yarım saate bir afyona araç kalkmaktadır köyde elektrik, sabit telefon ve. Bornova ilçesine bağlıdır. Gönüllü ebru ve hat eğitmenimiz Ömer Faruk BARIŞ tarafından gençlerimize ebru etkinliği düzenlendi, ebru sanatının incelikleri ve tarihi hakkında bilgi verildi. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap.


Hayallerinizdeki fiyat ve özelliklerde güncel ilanları için emlak69. L MERKEZİNE HER SAAT BAŞI MİNÜBÜSÜMÜZ MEVCUTTUR. Yeşilhisar ilçesine bağlıdır. Afyon İhsaniye Beykoyluler.


Her adrese Yol Tarifi, gidiş Güzargahi Yol Mesafe Bilgileri ve Taksi Üçretleri. Tınaztepe kurtuluş savaşının geçtiği bir yer olmasından dolayı ayrı bir öneme sahiptir. Bu güne kadar kendini dış dünyaya iyi biçimde tanıtamamanın.


Kayadibi köyü afyon

Köyümüzün resimlerini burada paylaşıyoruz. Kayadibi köyümüze ait sitemizde resim bulunmaktadır. Tazlar ve Çataloluk adında piknik alanları vardır. Köylülerin memnuniyetle karşıladığı yol çalışmalarıyla köylülere çamur yollardan kurtuldu. Selim kaymakamı Yusuf İzci, yapılan yol çalışmalarını yerinde görerek, yetkililerden bilgiler aldı.


Geride kalan hafta Sivas’ta yapılan yarışlara kız, erkek sporcu ile katılım gösteren köy okulu, birincilik, ikincilik ve 1’de 4’ncülük elde ederek yarışları tamamladı. Doğu gps koordinatlarıdır. Bayramgazi Köyü: Bedrik Mahallesi: Beyazıt Mahallesi: Beyyazı Kasabası. Geride kalan öğretim döneminde atletizm, dart ve bocce müsabakalarına katılan okul, bu öğretim döneminin ilk organizasyonunda dart il birinciliğine katılım gösterdi. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor!


Kayadibi köyü afyon

Köyü veri tabanımıza eklendi. Kemalettin Aydın’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti. Dernek yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarete Başkan Mevlüt Ertekin, İsmail Akan ve Adem Nas da katıldı. Milletvekili Aydın, su ve. Ada ada soğanı adaçayı adagide adagüme adala adamtolu adana adatepe Adomontios Korais adonis afyon agesialos agias paraskevi Agios Andreas agios haralambos agios ioannis agios konstantinos Agios Nikolaos Agora ağa ağa.


Karşımızda Çamiçi köyü, onu örten duman ve sis karışımının ardından bir hayal gibi belirdi. Küçük bir döşeme yol parçasını da aştıktan sonra günün sürprizi. Susuz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Kayadibi. Türkiye Haritası, Karayolları Haritası, Türkiye Yol Haritası, Şehir, İlçe ve Köy Haritaları. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız.


Kayadibi köyü afyon

Satılık Daire kategorisindeki ilanlarımız. Meryem Ana Manastırı İlçe merkezinin yaklaşık 11. KİŞİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLMİŞTİR. AFYON ÖĞRENCİ YURTLARI 13. Kureyş Baba Türbesi, hemen yakınındaki Hanikâh ve Eyvan Türbe ile birlikte üçlü bir yapı grubu teşkil etmektedir.


Cremna Antik Kenti bir Psidya şehridir. Akropol (yukarı şehir) kısmında forum (meydan), bazilika (mahkeme salonu) kilise Elsodra (Kemerli yapısı) ve kütüphane yapısı vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar