26 Ocak 2015 Pazartesi

Discus yemi

Eğer siz de discus balıklarınız için en ideal discus yemi markalarına bakıyorsanız, n11. Aliskin olduklari yemin içine azar azar katarak yeni yemi kabullenmelerini saglayabilirsiniz. Alilstirmak istediginiz yemi,sabah ilk ögün olarak verin ki açliktan.


Deneme akvaryumlarının tümü kapalı devre olarak tasarlanmıú ve günlük olarak su kalite kriterleri (pH, sıcaklık, iletkenlik, sertlik, amonyum ve oksijen miktarı) kontrol edilmitir. Tropical D-Allio Plus Sarımsaklı Granulat Yem 1gr. DISCUS GRAN suda yavaş batan ,zengin içerikli bir granül yemdir.


Granüller hızlı bir şekilde yumuşar ve balıklar tarafından sevilerek yenilir. Düzenli verildiği takdirde hızlı bir büyüme sağlar ve. Kova Balık Yemi ürününün. Etçil bir canlıdır discus balığı. Sağlıklı kalması için yemleri çeşitlendirilmelidir.


Artemia, kan kurdu ya da beyaz kurtçuk verilebilir. Bu sitede tecrübe edilmiş bilgilere ulaşacaksınız. Hastalıklar ve tedavilerinden, üretime, blogumuzda yayınladığımız serüvenlerden discus hakkındaki genel bilgilere kadar her konuda sizlere yardımcı olmak istiyoruz.


Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş için juenpetmarket. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Kısacası alacağınız balık yemi balığınızın sağlığını en çok etkileyecek ürünler arasında yer alır.


Discus yemi

Bu sebeple kaliteli ve balığınız için doğru olan yemi tercih etmeniz oldukça önemlidir. Balıkları beslemek için kullanılan çok fazla balık yemi çeşidi vardır. Canlı balık yemi de bu yem. Tetra Delica Daphnia Su Piresi Balık Yemi 1ML. Zaten vücudunun şekli itibariyle diski andırmaktadır.


En çekici tropik balıklardan biridir. Ancak bakımı çok da kolay değildir. Su kimyası ve temizliği discus balığı için çok büyük önem arz etmektedir. Granüler formda diskus balıkları renk, şekil ve besinsel içeriğe göre diskus balıklarının özel beslenme ihtiyaçlarına uygundur. Surekli discus yemi vermemelisin.


Bitkisel yemlere yönel birazda. Ayrica sera granugreen veya sera goldy green spurilina gibi yemleri de kullan. Kesinlikle hormon içermez.


Balık yemleri kategorisinde pul yemler, tablet yemler, granül yemler gibi bir çok türden balık yemine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tropikal türü balıklar, cichlid türü balıklar betta balıkları gibi bir çok balık türüne uygun fiyatlar ile atakanpetshop. TL 43TL Vergiler Hariç: 43TL.


Karşılaştırma listesine ekle-. Discus Bakımı Discus Bakımı. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Tüm gerekli besinleri, vitaminleri ve iz elementleri içerir.


Chips formda diskus balıkları renk, şekil ve besinsel içeriğe göre diskus balıklarının özel beslenme ihtiyaçlarına uygundur. TÜM BALIKLAR İÇİN EV YAPIMI YEM TARİFİ ! UNBOXING 5DISCUS aquarium fish! Tavuk Etinden Balık Yemi nasıl yapılır? Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun!


Discus yemi

Mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. Alsancak Petshop,Akvaryum,canlı doğuran,lepistes,mavi prenses,akvaryum aksesuarları,kedi maması,köpek maması,kuş yemi,sarı prenses,beyaz prenses,akvaryum. Hammadelerin dikkatli seçimi ve karışımı bu yemin yüksek kalitesini garantiler.


Vitamin açısından zengindir. Renklendirmeyi arttırır, doğal minareller açısından zengindir. Daha önceden uzunca bir süre malawilerle haşır-neşirdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar