8 Ocak 2015 Perşembe

Sığacık pazarı seferihisar izmir

Sığacık pazarı seferihisar izmir

Türkiye‘de Sakin Şehir Ağı’nın (Citta Slow) ilk üyesi olan. Yol üzerinde araçtan inip, sanki bir evin içine girer gibi eski bir şehir kapısından. Ankara’dan bu şirin kasabaya gitmek isteyenler öncelikle havayolunu kullanarak. Yaz döneminin büyük ilgi gören pazarı Mayıs Pazar günü düzenlenen törenle açıldı.


Bunun için özel aracınızla gitmiyorsanız iki alternatifiniz var. Tüm yıl açık olup hizmet veren La Casa Butik Otel, misafirler tarafından talep edildiğinde ek bir ücret karşılığında havaalanı transferi sağlamaktadır. Birçok sinema ve dizi setine de ev sahipliği yapan Kaleiçi sokaklarında gezmekten yorulduğunuzda salaş balıkçılarda mola verebilirsiniz.


Her pazar kaleiçinde enfes bir pazar kuruluyor. Sığacık’a ulaşım çok kolay. Halden mal girişinin yasak olduğu pazar yerinde yalnızca çevre köylerde üretim yapan üreticinin getirdiği ürünlerin satışına izin veriliyor. SIĞACIK GECE PAZARI artık gelenek olduğu üzere yaz mevsiminde her gün açık oluyor.


Satılan ürünlerin çok büyük bir bölümünün seramik olması sebebiyle girdim içeriye. Karnınız açken giderseniz yandınız. Yolda Sabah kahvaltı molamızı veriyoruz. Buradan hareket ile Çeşme ye varıyoruz.


Ardından Çeşme Kalesi ulaşıyoruz. Seferihisar, Türkiye’nin ilk Citta Slow’u yani “Sakin Şehri”. Pazar dedim ama sakın klasik pazar esnafı domates biber satıyor sanmayın. Hürriyet Emlak Endeksi verilerine göre İzmir ilinde son bir yılda konut kira fiyatları yüzde 20. Kuzeyde Urla, Doğuda Menderes, batı ve güneyde Ege Denizi ile çevrilidir.


Star All Inclusive Resort. Daha detaylı bilgi ise cittaslow seferihisar sayfasında bulunabiliyor. Eski evlerin arasında geziyor , küçük kale surlarına çıkıyoruz. Price and natural product.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Aynı yolda belediye otobüslerinin seferleri de var. Asfalt yol Akkum plajı, Ekmeksiz koyu, Teos antik kentine kadar devam ediyor. Ailemin yanında İzmir’deyim.


Sığacık pazarı seferihisar izmir

Emlak Ofisinden Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve Emlak İlanları sahibinden. Sessiz ve sakin, ama bir o kadar da renkli. Burası İzmir’den sadece 52km, yani yaklaşık elli dakika uzaklıkta.


GÜNÜBİRLİK SEFERİHİSAR SIĞACIK TURU. Hôtel Atlantis, Sigacık. Ev yapımı ürünlerin olduğu reçeller, yöresel lezzetler, tatlılar, börekler, ev yapımı şaraplar, birbirinden güzel. Izmir sığacık ta bulunan dönüm otel arsamız akkum plajına 100mt mesafe de mükemmel konumda. Yerden arsa ile takas imkanı vardır detay bilgi için arayınız.


Pansiyon hem iş hem de turistik amaçlı seyahatlerde misafirlerine huzurlu bir konaklama alternatifi sunmaktadır. Denk gelirseniz Kale Meydanı’nda yazın konserler de oluyor. Türkiye’de Sakin Şehir Ağı’nın (Citta Slow) ilk üyesi olan. Pazar günleri bizim için şehirden uzaklaşma ve civar ilçeleri ziyaret günüdür. Geçtiğimiz aylarda bir köpeğin ağaca asılarak öldürülmesi ile hemen hemen aynıydı.


Bu sayede görüşemediğimiz günlerin de acısını çıkarmış olduk #128578;. Urla Zeytinalanı Gündüz Pazarı. Urla’da Zeytinalanı bölgesinde her perşembe gündüz pazarı kuruluyor.


Taze sebze ve meyvelerin yanı sıra giyim, tatil ve plaj malzemeleri, bahçe malzemeleri, çiçekler ve daha neler. Bu pazar mis kokulu lavanta festivaline davetlisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar