29 Ocak 2015 Perşembe

Hoşlanan erkek tavırları

Pek çok durumda erkek bunu kadına açıkça göstermeden gizlice yapar. Bazı erkekler sevdikleri kadının başına kötü bir şey gelmesin diye onu takip eder, kadının çevresindeki “kötü niyetli erkeklere” düşman kesilir. Gözler kalbin aynasıdır. Alışılagelmiş bir davranış gibi gözükse de o gözlerin altında derin manalar yatmaktadır.


Sizden delice hoşlanan bir erkek sizinle konuşurken göz bebeklerinin sık sık daire çizdiğini fark edeceksiniz. Erkekler her ne kadar “Benim için iç güzelliği önemli, fiziki değerlere çok önem vermem” deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar, öncelikle bir erkek âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder. Ve açıkçası bunu, hoşlandığını size belli etmek için yapmaz, ama eğer siz şu hareketi görürseniz, onun sizinle ilgilendiğini düşünebilirsiniz: Ellerini kalçasının üzerine koyarak size bakması, ve parmaklarının kemerinin üzerinde durması… Sizden hoşlanan bu erkek, kendisine de güveniyor demektir. Bu da sizi kuşkuya düşürebilir. Davranış, vücut dili ve genel yaşamı ile ilgili erkeklerin hoşlanma belirtileri neler birlikte madde madde inceleyelim!


Bilmelisiniz ki yazacağım özelliklerden biri ya da birkaç tanesi sizden hoşlanan, sizi seven kişide gözlemlenebilir. Bitmek Bilmeyen Göz Tacizleri. Biraz amiyane tabirle taciz dedim.


Hoşlanan Erkek Vücut Dili Belirtileri. Sizi dikkatli bir şekilde dinlemesi: Sizden hoşlanan erkek sizi dinlerken en dikkatli şekilde izler ve dinler. Sizin ağzınızdan çıkacak bir laf onun için çok önemlidir.


Giysilerine önem vermesi : Erkekler hoşlandığı kadınların yanında giyimlerine önem verirler. Sonra Karın Ağrısı Neden Olur, Nasıl Geçer? Afrodizyak etki gösteren en etkili yiyecek. Kadınlar, kendilerinden hoşlanan erkekleri tespit etmek konusunda gayet iyidirler.


Sadece bazı durumlarda en yakın kız arkadaşlarıyla bunun kritiğini yapmaları gerekir. Kızların hoşlandıkları erkeğe karşı takındıkları tavırları anlamak kadın psikolojisini anlamak ile ilgilidir. Böylece girdiğiniz ortamlarda sizden hoşlanan kızları hemen fark edebilir ve ilişkiye adımınızı sağlam atarsınız.


Giyimine, görünüşüne önem verir. Bazen ilgi ve alakayı yanlışta anlamak mümkün olabiliyor. Aynı mahalleden, arkadaş ortamından yada diğer çevrelerden tanıdığınız bir erkek sizinle iyi niyetinden dolayı konuşuyor olabilir. Erkekler genellikle hoşlandığı kadınlara karşı oldukça ince ve hassas yaklaşır.


Kadının ailesi, geçmişi ve şu an neler yaptığı ile ilgili erkek kısa sürede ciddi bilgi sahibi olur. Eğer bir erkeğin sizin hakkınızda bilgi edinmeye çalıştığınızı duyarsanız bu kesinlikle hoşlanmasına işarettir. Bu tavırları ile kadın tarafından fark edilmek isterler. Kadın hakkında ilginç bilgilere ulaştıkça da merakı daha çok artar ve araştırmasını derinleştirir. Yani seven erkek araştırarak ulaştığı bilgilere kendi duygularının.


Genelde erkeğin daha önceki görüşmelerde anlattığı şeyleri unutmaz ve yeri geldiğinde bunlardan bahseder. Bunun üzerine biraz daha zaman geçirdikten sonra kendisini evine bırakacağını söyleyen erkek kazançlı. Daha yeni başlayan bir ilişkiniz varsa erkeğin sevdiğini anlamak başta zor olabilir. Ama zamanla bir erkeğin sevdiği nasıl belli olur, aşık erkek nasıl anlaşılır, sevmeyen erkek nasıl belli olur, seven erkeği nasıl anlarız, bir erkek benden hoşlanıyorsa bana nasıl davranır ? Yeni ilişkiler içinde test etmek zor olabilir.


Bu bağlamda birçok erkek, duygularını sınırlarda ve uçlarda yaşar. Bazen aşırı duygusal ve romantik, bazen de aşırı cesur ve gözü kara olurlar. Aşık erkek, her şeye itiraz eder, normal işleyişe karşı çıkar ve iş yerinde daha sert bir mizaca sahip olur.


Erkek aşık olunca kendisini hemen ele verirler. Bunu bir erkek çok kolay bir şekilde anlayabilir. Ancak kadınlar erkekler gibi kolay anlayamaz. Tıpkı kadınların başka kadınları.


Eğer bir erkek gözlerini dikip size bakıyorsa, bu onun fazla çapkın olduğu anlamına gelebilir. Bunu test etmek için onun gözlerine bakabilir ve ne kadar sürede gözlerini sizden çektiğini görebilirsiniz. Bakışları nazik olur ve hayranlık taşır, eğer gerginse yüzü kızarabilir.


LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Güzellik algısı gün geçmiyor ki, kabuk değiştirmesin. Sanılanın aksine tek tip bir kusursuz kadın imgesi yok.


Her erkek, kendi iç dünyasında farklı bir ideal kadın algısı oluşturmuş. Senden “kız tavsiyesi” veya “erkek tavsiyesi” isterse senden hoşlandığı için seni tanımaya ve kız arkadaşının ya da erkek arkadaşının sana nasıl davranmasını istediğini anlamaya çalışıyor olabilir. Ama ondan hoşlanıyorsan işi ağırdan al çünkü bu durum her zaman geçerli olmayabilir.


Eğer bu hareketleri gözlemleyerek önceden tahmin edebilirseniz hoşlandığınız kızları elde etme konusunda avantajlı bir konuma. Bir Erkeğin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır ? Erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlar nelerdir? Bu yazımızda seven erkek nasıl anlaşılır konusunda ipuçları vereceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar