19 Ocak 2015 Pazartesi

Kutu içine konulabilecek hediyeler erkege

Kutu içine konulabilecek hediyeler erkege

Peki, bir hediye kutusu nasıl yapılır? Hangi malzemeleri kullanmak gerekir? Bunun için tarzınıza uygun ve yapabileceğiniz onlarca çeşit hediye kutusu yapımı kolay seçeneklerini internetten kolayca bulabilirsiniz.


Kutu içine konulabilecek hediyeler erkege

Hem yapımı kolay, hem de görsel açıdan oldukça hoş hediye kutusu hazırlama tasarımları mevcut. Hediye kutusunun içine ne koyabilirim? Bende şu an kutu hazırlıyorum, sevgilim kahve çok seviyo, küçük sade bir fincan, Ahududu çok seviyo Ahududu likörü koyucam, bir kaç tek içimlik Kahve sonra olmazsa olmaz çikolata lokum koymayı düşünüyorum, kavanoz içi notlar hazırladım kalıp değil kendi yazdıklarım, bide kutunun kapak içine çizim yapmayı severim kız-erkek chibi çizdim onu yapıştırıcam, bide. Eğer sevgilinizi ya da eşinizi şaşırtıcak bir sürpriz arıyorsanız bu kutu tam size göre. Benim tavsiyem size önerdiğim hediye kutularını almanız çünkü süpriziniz çok daha orijinal olacaktır.


Fatih Kaya Whatsapp 5402. Kaleminizi içine koyduğunuzda kalemlik aktif hale geliyor; Ed’in kafası, kolu ve bacağı hareket ediyor. Erkeğe hediye olarak verilebilecek en renkli seçenek. O halde şimdi içinizi rahatlatacak güzel bir haber vermenin sırası!


Kutu içine konulabilecek hediyeler erkege

Bu sitenin de amacı zaten hediye kararsızlarına yol gösterecek, düşünce ufuklarını açacak, ayrıntılı ve açıklamalı bol hediye seçenekleri sunmak! Yani ikiniz için belli bir anlamı olan bir obje ve size ait birtakım manalar barından hediyeler hem anlamlı hemde manevi bir değeri olacaktır. Eğer manevi değeri yüksek bir hediye yapmayı planlıyorsanız işin içine kesinlikle biraz el becerinizi sokmalısınız.


Ya da romantik bir kalp kutu içerisine ona neden aşık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar