29 Ocak 2015 Perşembe

Polo55 akilli saat

Saat ve güneş gözlüğünde Türkiye’nin en büyük online saat ve gözlük markası olan POLOtrend ürünleri en uygun fiyata müşterilerine sunmaktadır. POLOAKILLI KOL SAATİ - AKILLI SAAT KURULUMU - POLOSW0UMODELİ Merhaba bu videoda POLOmarka akıllı kol saatinizi nasıl telefon ile eşleştirmeyi göreceksiniz. Kategorimizde her alanda olduğu gibi akıllı saat alanında da geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Akıllı saat, bilgisayar sistemi ile birleştirilmiş bir kol saatidir. Bu tarz saatler günümüzde giyilebilir teknoloji ürünlerinin başında gelmektedir.


Polo55 akilli saat

Sizde kol saatlerine ayrı bir yer ayırıyorsanız doğru adrestesiniz. POLObaşta olmak üzere birçok marka kol saatine ulaşabilirsiniz. Online sipariş vererek ürünlerinizi almak için günlerce beklemezsiniz.


Klasik bir saat görünümündeki bu saat, kadranın alt kısmında bildirim ekranı bulundururken bir de gövdesindeki mikrofon ve hoparlör sayesinde. Saati usb kablo ile bilgisayara veya cep telefonu şarj adaptörü ile şarj edebilirsiniz. Bileğime büyük geldiği için satışa sunuyorum. Hafıza kartı destekli, müzik çalar, takvim,alarm,uyku takibi,kamera,telefon rehberi, arama,galeri özellikleri vardır.


Polo55 akilli saat

Diğer siteler aracılığıyla, 14. Akıllı Çocuk Saati modelleri, akıllı çocuk saati markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. PoloUnisex Akıllı Kol Saati Sw001r0arıyorsan site site dolaşma!


Bluetooth ile telefonunuzla kolayca eşleşebilir. Saat aksesuardir artik gunumuzde ve bu cihazlarin hicbirisinin bu ozelligi yokk zaten akilli tel den yaptigim isleri niyet kucuk ekranda bin cefayla yapiyim. Dünya markalarının orjinal ve garantili online saat satış mağazası SaatMax.


PoloAkıllı Saat modellerini yüzlerce mağazanın fiyatlarıyla birlikte karşılaştırmalı alışveriş sitesi bumudur. Saat kesinlikle kolda fazla büyük durmuyor. Düşünülenin aksine çin malı olup dandik bir ürün değil.


Bunu kordonundan da anlıyorsunuz 2- Ağır bir saat değil. Kolunuzda varlığı ve yokluğu belli değil. Pil süresi eğer adım sayar açıksa günü rahatlıkla deviriyor.


Bugün adımsayar kapalı olarak bir deneme. Xiaomi Mi Band Akıllı Bileklik Saat Siyah ürünü bugune özel 2900TL yerine indirimli ayrıca kasada ekstra indirim kampanyası devam ediyor! Erkek Akıllı Saat Guess modellerini yüzlerce mağazanın fiyatlarıyla birlikte karşılaştırmalı alışveriş sitesi bumudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar