27 Ocak 2015 Salı

Komik sözler resimli

Bu seride eminim sizi güldürecek, çevrenize olumlu mesaj verecek paylaşımlarınız olacak. Komik Sözü bir araya getirdik. Sosyal paylaşım siteleri facebook, twitter gibi ağlarda paylaşabilirisiniz. Telefonumun şarjı olduğunda prize koşarken kendimi, yaralıyı içeriye yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum. Babalar Günü Resimli Mesajları.


Birbirinden komik sözler, en komik sözler, güldürmekten çatlatan komik sözler, kahkaha attıran komik sözler, en sağlam espirili komik sözler, kısacası gülmekten karnınıza ağrılar girecek komik sözlerin hepsi komik sözler sayfamızda mevcuttur. Dün yere düşen bir kız gördüm. Merhaba değerli sozlerim. Bu sayfamızda başka hiçbir yerde bulamayacağınız en komik yazıları hazırlamaya çalıştık. Sayfamızda bulunan bu çok komik yazıları okuduğunuzda çok güleceğinizden eminiz.


Değerli yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Her zaman böyle bizleri üzecek duygusal hale getirecek cümleler okuduk yazdık ama bu sefer daha farklı ve kısa olanlarını paylaşıyoruz. Oysa hayallere sığmayan komik sözler resimli , ile hesaplarımızda özgürce paylaşım yapabiliyoruz. Yürekleri yakan abur asubuk şeyler ile gülebiliyoruz.


Komik sözler resimli

Bizler komik olan bütün güzel resimleri söz sitemizde ekledik. Ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm gün yalnızca sen olacaksın gülüm. Bu resimli sözleri okudukça gülmekten kırılacaksınız. Kendi şiirlerinizi eklemek için üye olmak zorundasınız. Resimli komik sözler için yazımızın devamına tıklayın.


Pazarda çocuğunu kaybedince feryat figan ağlayan bulunca da öldüresiye döven anne Türk annesidir. Sayfamızda en komik sözler, en komik mesajlar, komik laflar ve güzel en komik sözleri bulabilir sosyal ağlarda paylaşabilir sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Bok altın olsaydı fakir götsüz doğardı. Doğum gününe biraz neşe katmak için hazırladığımız komik, esprili ve güldüren doğum günü mesajları bu sayfamızda.


Komik sözler resimli

Eğer komik sözleri resim olarak face ve twitter’da paylaşmak isterseniz, resmin üstündeki bağlantılara. Günlük hayatın yoğun temposunda, yaşanılan stresleri bir nebze olsun dindirmek için mizah özelliği taşıyan sözlere ilgi duyulmaktadır. About Unknown Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.


Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Güzel Sözler,Anlamlı Sözler,Aşk. HAYDİ ARKADAŞLAR SAYFAMIZI ARKADASLARINIZA ÖNEREREK BİZE DESTEK VERİN. Resimlerle süslü karşınızdakini mesajı aldığında mutlu eden güldüren aşk dolu komik mesajlar sizlere hazırlanmıştır. Asıl mesele hayvan gibi yiyip gram kilo almamak, ders çalışmayıp sınavı geçmek.


Bugün bir kız bana saati sordu. Eğer beni böyle ucuz numaralarla tavlayabileceğini sandıysa, bravo doğru tahmin etmiş. Yılı Mesajları Erzurum Kongresi’nin 100.


Sevgililer gününe yalnız girenlerin yüzünü güldürmek adına hazırladığımız sözleri sosyal medya hesaplarınızda yayımlayabilir, mesaj yoluyla değer verdiğiniz arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Günümüzde resimli sözlerin, mesajları büyük yer var. Tempolu çalışma hayatımızda biran olsun gülümsemek, tebessüm etmek inanın sizi işinize ve hayata motive edecektir. Fazla olmamak kaydı ile en özel görselleri ile resimli komik sözlerimizi inceleyebilirsiniz. Bundan dolayı herkes tarafından sevilen sözlerin başında gelmektedir.


Bunun yanı sıra anlatılmak istenen ifadelerin gülmece yoluyla aktarılması kalıcılık açısından tercih edilen yolların başında gelmektedir. League of Legends şakaları, Lol şakası, Lol trolleri ve flame için resimli, komik lol mesajları. Yasuo, Lee, Annie, Heimerdinger gibi popüler şampiyonlara özel.


Bir başka WordPress sitesi. YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ. Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.


Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar