13 Ocak 2015 Salı

Galatasaray scout ekibi 2019

Moreirense’de oynayan yaşındaki orta alan oyuncusu bu sezon Portekiz Ligi’nde gol ve asistlik süper performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. SCOUT EKİBİ LİSTEYİ HAZIRLADI. Sarı-kırmızılıların scout.


Galatasaray scout ekibi 2019

Ben de çoğunuz gibi videolardan gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim. Bunu yapmamak adına da bilen, izleyen, takip eden arkadaşlarıma sordum ve ortaya çıkan çıkarımı. Galatasaray scout ekibi ismi takipte! Hızı, çevikliği ve yeteneği ile ön plana çıkan genç oyuncu, West Ham formasıyla si. Bu arkadaşlar kim bilmiyorum ama yönetim oyunculardan önce bu adamları kazandırmalı takıma.


Teknik heyet genç isimlere onay verdi. Bizim scout ekibi zaten oyuncuları izliyor. Bizim bir süzgecimizden geçiyor futbolcular. Okullar ne zaman açılıyor? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Galatasaray scout ekibi 2019

Hedefte, küme düşen Empoli’nin iki genç yıldızı var. Fildişi Sahilli Traore (19) ve Cezayirli Bennacer (21), scout ekibi tarafından teknik. Bir nevi Melonun geleceği. Top geçer adam geçmez sözü tamda Wallece için uygundur. Ayakları uzun olduğu için hızlı koşan ve kolay kolay pes etmeyen bir oyuncu.


Biri Atletico Mineiro’da oynayan yaşındaki sağ bek Guga, diğeri Aves’in yaşındaki orta sahası Claudio Falcao. Genç yıldız performansıyla göz dolduruyor. Buna göre Ilgaz Çınar’la birlikte Turgay Çöp ve Oğuz Han’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek görevlerine son verildiği bildirildi.


Hoca scout ekibine inanıyorsa, bu sistem yürüyebilir. Geçen yıl tane sol beke baktık. Transfer yapmadan devam ettik. Herkes zannediyor ki, kimsenin scout ekibi yok. Yönetim genç golcü için pazarlıklarını sürdürüyor.


Bu adamı bulurken, scout ekibi neden forvet aramadı? Marcao scout transferiydi sanırım. Lazio’nun scout ekibi, Yunus’un yeteneklerine hayran kaldı ve genç oyuncuyu bir süre daha izleyecek.


Fatih Terim, Hasan Şaş’ı Mısır’da yapılacak Afrika Kupası’na gönderecek. Galeriler Videolar Yazarlar. Dünyanın en çok satan kitabı. Yönetici Nazifoğlu’nun “Beğenmiyorum” dediği scout ekibinin bonservissiz önerisi Moussa Dembele fiyatını katlayıp Real Madrid’in listesine girdi.


Scout ekibinin yaklaşık 1. Ocak ayı yaklaştıkça transfer çalışmaları da hız kazanıyor. Donk transferini gerçekleştirdi. Fenerbahçe Yönetimi ile scout ekibi, Avrupa ve Amerika’da genç yetenek arıyor! Caetano sol bekte de görev yapabiliyor. GS Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta?


Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Tecrübeli teknik adam yaşadığı orta saha sorunu sol ayaklı bir futbolcuyla çözmek istediğini scout ekiplerine bildirdi. FFP kuralları, lisanslama ve yapılandırma kuralları içinde transferlerimizi. Telegol özel spor haberleri, dosyaları ve tüm özel futbol yazıları Serhat Ulueren ve usta isimlerle sizlerle!


Terim, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere kulvarda mücadele edileceği için gol yollarında sıkıntı. Senior Member : Üyelik tarihi: 05. Bordo-Mavili kulüpte yeni yönetim ile birlikte yapılanma da devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar