16 Ocak 2015 Cuma

Kankaya güzel mesaj

Güzel sözler ve güzel mesajların yer aldığı bu güzel sitede sizlere şimdi de güzel kanka mesajları hazırladık. Bu sayfada yer alan bu güzel kanka mesajlarını kankanızla facebook ya da twitterdan paylaşın. Kankaya en güzel sözü söylemek isterdim ama benim kankam en güzel sözden daha güzel, bu ona haksızlık olur. Kanka demek kardeş demek, kanka demek candan arkadaş demek ve kanka demek kan kadar değerli bir arkadaş demektir. Kanka, sofrandaki ekmeğe ortak olan değil, yüreğindeki derde çare bulandır.


Kankam bu dünyada yarınlara dair umutların hiç bitmesin, kalbinden geçirdiğin tüm güzelleri Yaradan sana versin. Yeri geldiği zaman sırdaşımız olurlar, yeri geldiği zaman annemiz, babamız. Kısacası elimiz ayağımız. Sayfamızda en yakın dostlarınıza, arkadaşlarınıza söyleyebileceğiniz uzağınızdaysa eğer onu unutmadığınıza dair sıcak bir mesaj, arkadaşa güzel sözler atabileceğiniz birbirinden anlamlı sözlerimiz yer.


Hayırlı günler, iyi sabahlar. Kıymetli arkadaşım, Günün en güzel saati olan sabahın bütün güzel renkleri yüreğine dolsun, neşen yerinde, günün aydın olsun. Canım kankam seni çok seviyorum iyi geceler.


Kankaya güzel mesaj

Mesaj dediğin kısa ve öz olmalı. En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör kankam tatlı uykular. Kanka bunlar kanka sevgisi nedir bilmiyorlar, çünkü bunlar bizim sevgimizi görmemişler.


Biz birbirimize kardeşim dedik asla birbirimizi yarı yolda bırakmayız, ben var olduğum sürece kardeşimsin kankam. Herkese kanka denilmez o zaman kankanın anlamı olmaz. Fani dünyanın baki padişahı değiliz.


Kankaya güzel mesaj

Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Arkadaşa hediye verirken bu güzel sözleri de arasına sıkıştırmanız ve onun için bu hediye verme faslını daha güzel hale getirmeniz sizin elinizde. Yazacağınız arkadaşa güzel sözler uzun ya da kısa olabilir, önemli olan ne hislerle yazdığınız… Bazen de arkadaşa güzel sözler resimli olarak daha çok dikkat çekici. Yeni gelen her yılın giden yıldan daha mutlu geçsin Allah sana kalbin kadar temiz ve güzel bir hayat nasip etsin. Seni üzenlerle ise asla uğraşma meleğimm.


Ben senin hep yanındayım güzel dostum benim. Geleceğini oluşturan her yeni günün, bir öncekinden çok daha güzel olmasını dilerim. Kuşkusuz yazanlar tarafından yüzlerce alternatif mesaj bulunabilir ve üretilebilir. Bu kardeşlik sözlerini çok yakın kardeşim dediğiniz kardeşinize gönderebilirsiniz. Kardeşlik sözleri yazımıza da göz atabilirsiniz.


Sayfamızda yer alan sözleri sosyal medya veya mesaj yoluyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Sayfamızda yayımlanmasını istediğiniz sözleri yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Güzel sözler sitemizde yeni bir güne başlarken arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz en güzel günaydın mesajlarını bir araya getirdik. Hoş Geldiniz Hesabınıza giriş yapın.


En yakın dostlar için kullanılan kankaya en güzel doğum günü mesajları aynı zamanda birçok önemli hususu da barındırmaktadır. Kan bağı olmasa da çok yakın arkadaşlıklar sonucu ortaya çıkan derin dostluklarda bu tip mesajlar son derece büyük önem taşımaktadır. Geceler suskun, geceler güzel, geceler sakin, ama sana iyi geceler mesajım olmadan geceler başlamaz. Kankaya doğum günü mesajı uzun olarak hazırlanır belki ama esprili bir dille yazılması tercih edilir. Diğer taraftan arkadaş, kardeş, dost ya da kanka ne isim verirseniz verin, sizin en yakınınızdır o kişi ve onun ruhuna dokunan birkaç söz en güzel doğum günü kutlaması olacaktır.


Sizler için en güzel sözler yazılarını derledik. Güne merhaba dediğiniz anlarda sevdiklerinizle aranızda sevgiyi, ilgiyi ve bağlılığı arttıracak en güzel Arkadaşa günaydın mesajları örneklerini sizlere sunmaya çalışıyoruz. Söyle o gerizekalıya mesaj atsın, mutlu :) etsin beni yoksa ağlıycam yaa. Kıymetli dostuma iyi ve güzel bir gün geçirmesi dileğimle, hayırlı sabahlar diliyorum.


Evim de, gönlüm de seni hiç bırakmıyor. Karşı masama oturduğun zaman bütün dünya sessizliğe boğuluyor. Bütün ömrüm bu masada geçsin istiyorum bazen, bazen de seni alıp dünyanın bir ucuna gitmek. Arkadaştan ötesin benim için, en bilinmedik şeysin, en güzel duygu, en kuvvetli bağ, en güzel hikaye. Kardeşe doğum günü mesajı ile ilgili sözlere geçmeden önce, kardeş kelimesi ne anlama gelmektir ona bakmakta yarar var.


Kardeş: aynı anne babadan doğmuş ya da ebeveynlerden biri aynı olan çocukların birbirine göre adıdır. Her insan yanında bir sırdaş, ona her anında destek olacak, acısını sevincini paylaşabileceği bir kardeşi olmasını ister.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar