14 Ocak 2015 Çarşamba

Çiğli satılık müstakil ev

Çiğli satılık müstakil ev

Hürriyet Emlak, size İzmir ilinde, Çiğli ilçesinde, aradığınız müstakil ev ilan seçeneklerini sunar. TL fiyatından başlayan 1satılık konut bulunmaktadır. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Satılık ev Çiğli ilan için 170. Telefonu Göster (5). Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. TL Batı Güney Kuzey Alaturka Tuvalet Boyalı Müstakil Girişli.


Dairenin durumu ortadır. MArsa İçinde Alsancak Limanına yakın Buca Tünellerine 5m. Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Arayınız. Sahibinden acil satılık müstakil ev, Harmandalı konutlar dan sonra dublekslerde.


Çiğli satılık müstakil ev

Dikili satılık ev fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İzmir satılık ev ilanı arasından size en uygun satılık ev ilanını bulabilirsiniz. Sistemimizde yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Eski Foça Mert Emlak - Gayrimenkul Sigorta Danışmanlığı. Kredi hesaplama aracında kullanılan değerler fikir vermek amaçlı girilen ortalama değerlerdir. Listemizde İzmir ili Çiğli ilçesine ait kiralık daire, kiralık ev, kiralık konut, kiralık emlak.


Gültepe boğaz içi caddesi üzeri kiralık mağza işyeri dükkan 6metre kare 80tl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar