23 Ocak 2015 Cuma

Watsons kore maskeleri

Merhabalar uzun zaman önce almış olduğum ama denemeye bir türlü fırsatımın olmadığı maskeyi denemeye karar verdim artık maske denemek için çok hevesli değilim ama çok merak ettiklerim olursa arada bir deneyeceğim. Ben de hemen dış görünüşlerine bakarak. Maske yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Kore diyince heyecan duyanlardanım.


Cilt bakımı ve makyaj malzemelerinde gerçekten çok başarılılar. Aynı zamanda ambalaja da çok önem veriyorlar. Ben eğlenmek amaçlı yapıyorum maskeleri. Kore Kozmetik, Kore Cilt Bakım, K-Beauty, Vegan, Organik, Doğal, Temiz içerikli Kozmetik ve Cilt Bakım Ürünleri. Yine bir Kore maskesiyle beraberiz.


Bu maskenin adı kısaca ‘Snp Animal Mask’ özelliğiyse üzerinde çeşitli hayvan desenlerinin olması. The Most Trendy South Korean K-Beauty Cosmetics Skin Care Products. Vegan Organic Natural Clean Ingredients. Kore kadınlarının genç ruhlu cilt bakım rutinlerini takip etmek şimdi çok daha kolay. Son dönemde sürekli karşılaştığım Kore menşeli yüz maskelerini ne kadar çok sevdiğimden, cildime ne kadar iyi geldiğinden şurada bahsetmiştim.


Kuru bir cilde sahip olduğum için nemlendirici kremler dışında nem maskeleri de sıklıkla tercih ediyorum. Bu maske vaadlerini gerçekleştiren çok güzel bir maske. Kore kozmetik ve cilt bakım ürünleri arıyorsanız doğru adrestesiniz. Kore malı ve İstanbul’daki depomuzdan aynı gün kargoda.


TL üzeri ücretsiz kargo. Yeni üyelere TL anında indirim! Yüz, göz, burun, dudak, el ve ayak bakımı için maske ürünleri arıyorsanız doğru adrestesiniz.


Watsons kore maskeleri

Kağıt maske kozmetik koleksiyonumuzun olmazsa olmazlarından. Koreli bloggerın neredeyse bir dolu çekmece kağıt maskeleri oluyor. Pratik bir cilt bakım ürünü. Tonik,essence,losyon,krem hepsi içinde. Bizde biraz pahalı olduğu için çekmece dolusu olmasa da max bir kutu kadar kağıt maskemiz oluyor :) Eskiden 1-liraya kağıt maske alıyorken şimdi fiyatlar liradan.


Nedir bu Kore güzelliği trendi anlatır mısınız? Sen bi gel ahh neler yaparım kiii! Fakat bulması gerçekten çok zor. Pure Beauty markası Kore menşeili, bir daha belirteyim kaçıranlar için.


Watsons kore maskeleri

Kore kağıt yüz maskeleri, ataları tarafından denenmiş ve test edilmiş maddeler içerirler. Bugün dünyada en çok aranan cilt bakımı ürünleridir. Read KORE MASKELERİ from the story KORE HAKKINDA HER ŞEY by hatjung (警察) with 9reads. Kore Pop İdollerinden En İyi Güzellik Sırları. Neden Argan Yağı Kullanmalısınız?


Farklı Cilt Tipleri İçin Yüz Maskeleri. Hindistan Cevizi Yağı ve Suyu Kullanımı. Güney Kore’de kozmetik ürünlerini satın almak için çok vakit harcamanıza gerek yok.


Ancak Kore’de kozmetik denince akla ilk olarak Myeong-dong gelir. Bu üründe o serinin içindeki en güzel maske. En iyi olanı ve etkisini cildimde gördüğüm maske bu idi. Bu yüzden bu maske üstüne yazı yazmak istedim. Grup istek listesini e-postayla göndermek veya bir sosyal ağda paylaşmak, bunu paylaşılan bir liste haline getirir.


Watson Group Watsons Dünyas.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar