21 Ocak 2015 Çarşamba

Kardeş payı sezai

Bölüm - Oğlundan yana dertli olan Sezai! Dizinin fenomen karakterinin 34. Bolumde de yer alan kupasi, orjinaldir. Peki bundan sonra ne olacak?


Son bölümü izlemek ve yeni bölümleri kaçırmamak için tıkla! Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Tüm son aramalar silinecek. Kardeş Payı’nı unutmak mümkün mü?


Ve ortaya siz televizyondan kaldırsanız da insanların aklından yıllarca kaybolmayacak bir dizi çıkıyor. Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. NTC Medya’nın yapımcılığını yaptığı, yönetmenliği ise Selçuk Aydemir’in, senaryosunu Selçuk Aydemir, Çağlar Yurt, Murat Kaman, Emrah Kaman ve Onay Durgun’un üstlendiği, dizinin müziğini ise Aytekin Ataş’ın yapmıştır.


Kardeş payı sezai

Sezai resmen Kartala binmek istedi. Yeni bölümler, fragmanlar, bölümlere özel klipler ve daha fazlasını tek parça full hd izlemek için tıkla! Biraz mizah biraz duygusallık katıyorsunuz.


Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Oyuncuların gerçek adı ve yaşı. Cast ekibi listesi, başrol, yan rol, kadın, erkek, çocuk, konuk, bölüm, ayrılan eski ve katılan yeni sezon oyuncuları, resimli açıklamaları. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin Ali Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir.


Türkiyeyi neredeyse ekrana kilitledi. Sorry, only registred users can create playlists. Saçma sapan diziler yerine bunu. Enable JavaScript support in your browser and reload this page.


Diziye bu hafta yayınlanacak bölüm ile birlikte artık yeni bir isim de konuk olacak. Kazandığı Parayı Duyunca Oğuzhan. Sende kendi içeriğini oluştur!


Kardeş payı sezai

Daha Sonra Oku Favorilerime Ekle Koleksiyonuma Ekle Bildir. Bağrı yanık Anadolu çocuğu Sezai. Sezai’nin burada ne kadar zorlandığını görebiliyoruz. Bir cevap yazın Cevabı iptal.


Onur rolüyle Ahmet Dursun bu seferde ilginç bir karekterle karşımıza çıkıyor. Kupa fiyatı Mutfak Gereçleri kategorisinde. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Komedi dozunun biraz daha arttığı yeni bir dizi olarak Star TV ekranlarında sezon yayınlandı.


Kardeş payı sezai

Toplamda bölüm yayınlanan dizinin senaryosuna baktığımızda Selçuk Aydemir, Ali İhsan Varol, Abdullah Gözbaşı, Onay Durgun, Emrah ve Murat Kaman ikilisiyle karşılaşıyoruz. Mucit iki kardeşin komik hikayesini anlatan dizi de koyu bir Beşiktaş’lı olan bir. Profil bilgileri Mesajlarını Göster. Hamiyet evde ikinci bir kadından rahatsız, neredeyse bunalımda. I am very very thank you derken tipine bile gününebilir olan on Numara oyuncu.


Sezon finaline giden filmler nezaman başlayacak ? Bence çok komik ve çok yakışıklı. Seyrek Dişli Kötü Adam, kürdanların efendisi. Petrolü bulup kendini bozmasa, kendini bozma eylemine gözlemeci teyzeyi alet etmese çok daha fazla severdik ama olmadı. Her şeyden önce mizah ve zeka kokan bu dizimizi size tanıtmakla başlatalım.


Metin ve Ali hem sıhhi tesisatçılık yapmaktadırlar hem de aynı zamanda borla çalışan araba yapma peşinde koşan mucitlerdir. Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar