15 Ocak 2015 Perşembe

Aşık erkek cinsellik düşünür mü

Eski sevgilim tekrar barışmak istiyor ama benim şüphelerim var. Her fırsatta oynaşma çabalarında ve çok ısrarcı. Bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum. Sizce aşık insan aşık olduğu kişiyle cinsellik düşünür mü? Belki de size aşık ama bunu ifade edemiyor… Kafanız bu ‘acaba’larla meşgulken iyi bir ilişki yaşamanız çok zor!


Gelin sizi rahatlatalım, kafanızı kurcalayan soruları bir bir çözelim. Yani, kadın bir erkeğe ancak üç yıl boyunca aşık kalabiliyor. Daha sonra, poliklinik bir yapıya dönüşerek yeni bir aşk için çevreye bakınmaya başlıyor. Karşınızdakini düşünür ve yeterli derecede haz verebilmek için.


Erkekler ne ister, ne düşünür, ne bekler? Erkek cinsel fantezilerinde sıkı bir formül var : ateşli ve çılgın bir cinselliği olmaması gereken insanlarla yaşamak. Bu listenin içerisine platonik arkadaşlar,. O sırada bir erkek arkadaşı olup olmadığını bile bilmiyordum. Tabii ki, bu bir ay önceden alınan buluşma rezervasyonu ona çok saçma geldi ki doğaldı.


Ve benimle konuşmak istemedi. Hata yapma şansını tanıyın kendinize. Erkek adam diyor ki her şeyden ağzınız yanmasın, uyarı veriyorum başınıza bu gelebilir. Ama siz hala kız ne düşünür, bana yok derse dünyam yıkılır modunda yasiyorsunuz. Düşünmez diyen siktirsin gitsin.


Bunun nedeni erkek çocuğun önce anneyle, ardından bu bağı geride bırakarak babayla özdeşim kurmasıdır. Erkek beyni kadın beynine göre matematikte biraz daha iyi olmakla beraber. Erkek: Değişken, havai ve istikrarsız olan İkizler erkeği genelde entellektüel, akıllı ve fiziği düzgün kadınlardan hoşlanır.


Son derece değişken bir yapıları olduğundan onlara ayak uydurmak zordur. Aşkı ve aşık olmayı sevmelerine rağmen aşk hayatlarında çok önemli bir yer tutmaz. Seks onlar için bir oyundur. Bunlar aşık olan herkesin bildiği ve binlerce yıldır yaşanan, süregelen duygular.


Hınzırca gülerek: ‘Hiç aklımdan çıkmıyor ki. Ruh haliniz ne olursa olsun tamamen kendiniz olabilirsiniz ve o yine de hep sizin güzel göründüğünüzü düşünür. Aşık olmak eve gelmek gibidir. Cinsel hayat, cinsel ilişki ve kadın cinselliği hakkındaki sorulara cevaplar için tıklayın! Ne de olsa her seferinde erkeğin ortaya saçacağı 2milyon spermi, kadının ise en iyi sperm veya spermler tarafından.


Her insanın doğuştan sahip olduğu bir takım dürtüler vardır ve bunların en temellerinden biri de cinselliktir. Kadınların erkeklere duyduğu aşkın ömrünün üç yıl olduğunu biliyor muydunuz? Akrep burcu erkeği aşık olmamak için elinden geleni yapar, çünkü onun için aşk zayıflıktır. Eğer bu belirtileri taşıyorsanız, aşık olduğunuz şüphe getirmez bir gerçek! Gerçekten aşık olduğunda kendini kaybeder, kıskanır, sahiplenir, her an takip eder ve sevgilisini bunalıma sokacak kadar sorgular.


Sizden sonsuz sadakat bekler ama bu sizi aldatmayacağı anlamına gelmez. Aldatan bir erkek eşiylede seks yapıyorsa onu seviyor demektir! Kocanız gibi, sizde mi aşık oldunuz yoksa o kadına?


Ve kafalarda soru işareti doğmasına neden olur. Romanda üç karakter var. Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunu bir diğer kategorisi de cinsellik: Balık burcu erkeği yatakta partnerinin mutluluğunu en az kendi mutluluğu kadar önemser. Hatta bazen kendi mutluluğundan daha fazla önemser diyebiliriz.


Aynı şekilde kadın dört yıl içinde erkeğe duyduğu aşkı yok edebilecek türde bir genetik yapıya da sahip. Oğlak burcu erkeği aşık olduğunu nasıl belli eder? Cinsellik anlayışı asla sonuç odaklı değildir. Oğlak burcu erkeği dürüstlüğü ve mantıklı yaklaşımları sebebiyle, ne olacaksa olsun diye düşünür ve ufak oyunlarla aşkını hissettirmek yerine pattadak söyler hislerini.


Ama artık onunla da çok az görüşür olmuştuk. Benimle sadece cinselliğini yaşadığı için birlikte oluyordu. Yani gözünü kapatıp, erkek olduğumu düşünmeden, birlikte oluyordu.


Yerimde kim bilir kimleri düşlüyordu? Ama ben farklıydım, onunla sadece erkek olduğu için birlikteydim. Fakat kova kadını istediği kadar sevip aşık olsun, eğer karşısındaki adam, düşüncelerine, hayallerine ve ailesinin yapısına uymuyorsa asla evlenmez. Değişme potansiyeli var ise, koç erkeğinin gerçekten sevgisine inanırsa, onun için her şeyi yapabileceğine güvenirse bu evlilik gerçekleşebilir. Aslan erkeği kıskanç mıdır?


Kıskandığında nasıl belli eder?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar