21 Ocak 2015 Çarşamba

Anadolu jet kampanya

Anadolu jet kampanya

Bahsi geçen araçlar ile kiralamaya sunulan araçların donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. En uygun İstanbul uçak bileti havayollari.


Kampanya filo imkânları ile sınırlıdır. Türk Havayolları (THY) Pegasus Havayolları (FLYPGS) Onur Havayolları (Onur Air) Atlas Jet Havayolları (Atlas Global) Borajet Havayolları ve Sun Express Havayolları’nın yurtiçi ve yurtdışı İstanbul uçuşlarını en uygun fiyatla havayollari. Yurtdışına En Ucuz Fiyatlar 149.


Jetgenç’in indiriminden faydalanın. Maximum Kart veya Maximiles ile alacağınız uçak biletlerinizde vergi ve harçlar hariç bilet ücreti üzerinden anında. Bu sınır Kıbrıs uçuşlarında kg olmaktadır.


Anadolu jet kampanya

Dilediğiniz kampanya fırsatlarını değerlendirmek için online platformu takipte kalabilirsiniz. Karşınıza çıkan kampanyalar ile hem bütçenize uygun şekilde uçabilir hem de tatilinizi daha fazla bütçe ayırma fırsatı elde edebilirsiniz. TL‘den başlayan fiyatlarla! Uçak biletinizi erken alın ucuza uçmanın tadını çıkarın.


Biletiniz ve kampanya detayları Ucakbileti. Hatta Isparta bu konuyu il koordinasyon kurulu toplantısında gündem maddesi yaparak bakandan randevu. Aktarmalı uçuşlar ise kampanyaya dahil edilmeyecek. Enflasyonla Topyekün Mücadele. Detaylı bilgi aşağıdadır.


Biletlerde yapılacak işlemlerde (iptal, iade vb.) orijinal bilet kuralları geçerlidir. Ankara Esenboğa Havaliman. Jet Genç’in var olan yüzde yirmi indirimi ise bunun dışında tutulur.


Her hafta biletinizi erken alın ucuza uçmanın tadını çıkarın. Havayolu şirketinin düzenli olarak gerçekleştirdiği kampanya ve fiyat indirimleri müşteriler tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Salı ve Çarşamba günleri uçuştan bir gün öncesine kadar alınan biletlerde tüm koltuklar, her şey dahil TL! Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) ve ANADOLU JET ortaklığı ile yürütülen proje kapsamında İLKSAN üyesi tüm ilkokul öğretmenleri ve eğitim. Rocketmiles ile otel rezervasyonu yapan BolBol üyeleri, her konaklamada gecelik 1. Bölge turizmini canlandırmak, turizm sezonu uzatmak ve kış döneminde işletmelerin açık kalmalarını sağlayabilmek amacıyla yoğun emek harcayan GETOB, bu kez ANADOLUJET Havayolu firmasıyla yeni bir kampanyaya imza atıyor.


Yapmanız gereken en önemli şey bu. Sitelerine girin, mail adresiniz ve telefonunuzla üye olun. Nisan tarihleri arasında ücretli koltuk seçimi yapan yolcular uçuş tarihi farketmeksizin, koltuk seçimine sadece TL ödeyecek. TL, gidiş-dönüş ise TL indirimle uçma fırsatını yakalıyor!


Uçmayan kalmasın’ sloganıyla işe başlayan ve günümüzde de aynı sloganla. Kurumsal müşterilere özel kampanya ve kurumsal indirimler, faturalı hat indirimleri ve daha bir çok kurumsal ayrıcalık için safamıza tıklayın. Size daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Bilet satışlarında anında biletleme yapılacaktır.


Bunda bir çok etkiden biriside insanların artık daha ucuza uçma istedi olması ve kişilerin kolayca ve rahatça seyahat edebilmeleri için gerekli çalışmaların hızla. Parkura göre kampanya başlangıç fiyatları 3TL, 4TL ve 5TL olarak uygulanacak. Traveland Turizm Anonim Şirketi olarak yıldır milyonlarca müşterimize hizmet vermekteyiz.


Yapacağınız uçak bileti sorgulama işlemi sonucunda en ucuz uçak bileti karşınıza çıkacaktır. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey ise biletin üzerinde tıklayarak güvenli bir şekilde ödeme yapmaktır. Hava yolunun daha cazip bir hale getirmek istemiştir. Türk Hava Yolu şirketinin düşük bütçeli bir operasyonu olarak da bilinir. Pazar gününe kadar bilet alan herkes istediği zamana TL’ye uçacak.


Anadolu jet kampanya

Campaign Türkiye - İletişim Dünyasının Haber Fabrikası. Aerobilet‘ten muhteşem bir seyahati planlarken, en uygun uçak bileti fiyatlarından yararlanmanızı sağlayacak harika bir kampanya daha! Eğer emekli maaşınızı Ziraat Bankası’ndan alıyorsanız bu haber sizi de ilgilendiriyor. Türk Telekom Evde İnternet kampanyaları ile yüksek hızlı internete avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.


Anadolu Jet fiyatlarını kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar