2 Ağustos 2019 Cuma

Zemin kaplama

Zemin kaplama

Epoksi zemin kaplama uzun ömürlü olması sebebi ile zemin kaplama seçenekleri içerisinde en tasarruflu olanlarıdır. Bu sebeple evinizde ya da iş yerinizde hayal ettiğiniz dekorasyonu uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilmeniz mümkün. Pvc zemin kaplama Pvc zemin kaplama , hammadesi pvc esaslı olan zemin kaplama ürünüdür.


Zengin renk ve desen seçenekleri bulunan pvc yer döşemeleri kolay uygulanabilirliği,leke tutmaması ve temizliği zahmet gerektirmeyen yer döşeme ürünü olduğu için tercih edilmektedir. Hijyen açısından en temiz olması gereken hastanelerin pvc zemin döşemelerini tercih etmesinden bunu. Zemin Kaplama fiyat avantajını yakala! Beton Kaplama ve ZEMİN ÇEŞİTLERİ. Parlak beton zemin, parlak ve aynamsı bir yüzeye sahiptir.


Tasarım ve dizayn seçenekleri sınırsızdır. Herhangi bir renk, herhangi bir desen, herhangi bir karışım içinden seçim yapabilirsiniz. Kolay ve hızlı uygulanır. Transpalet ve forklift üzerinde yürüyebilir, fakat uzun vaadede multilayer epoksi kadar verimli olamayabilir. En ekonomik fiyata kısa sürede çözüm üretmemiz, en küçük bir bölüm işinden en kapsamlı geniş projelere başarılı sonuçlar sağlayan firmamız en çok tercih edilen güvenilir.


Sadece birkaç dakika içerisinde iç ve dış mekanınıza güzel bir görünüm kazandırın. Küçük zemin kaplama işlemi için parke tercih etmek hem ekonomik bir tercih olacaktır hem de kaplama işlemi kısa süre de biteceğinden size süre kazandıracak bir işlemdir. Bu nedenle küçük alanlar için parke tercih edilerek küçük zeminlerde estetik ve göz alıcı bir kaplama işlemi hayata geçirilebilir.


Anaokulu, kreş, rehabilitasyon merkezi zemin kaplama ve birçok imalat alanımız mevcuttur. Ev,ofis,okul gibi alanlarda sıkça kullanılan temizliği kolay bakım gerektirmeyen anti-bakteriyel zemin kaplama sı çözümüdür. EPOKSİCENTER, otopark tasarımı ve özellikle mağazacılık, sağlık, otomotiv ile gıda sektörlerinde endüstriyel zemin uygulamaları yapmaktadır. Epoksicenter, bilgi birikim ve tecrübeleriyle epoksi zemin uygulamaları ile ilgili sektöre yön vermeye devam etmektedir.


Zemine döşendikten sonra çukurlaşmaya,aşınmaya ve hepsinden önemlisi yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Anovis epoksi zemin kaplama , Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplama sı uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplama ları alanında profesyonel çözümler üretmektedir. Fiba zemin olarak sizlere, en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaktayız. Spor zemin konusunda kendini ispatlamış ve çeşitlerimiz ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sizde bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Biz de size ortalama olarak fiyat vermek için tablo vermek istiyoruz. Ancak kesin epoksi zemin kaplama mfiyatı almak için keşif yapılması zorunludur. Kışları çok soğuk geçen bölgelerde ağaç kaplama üzerine estetik ahşap döşemeler kullanırken, aşırı soğuk olmayan bölgelerde karo, fayans, asmolit, parke gibi kaplama malzemeleri kullanılabilir.


Zemin kaplama

PVC zemin kaplama , zemin kaplama modelleri arasında yaygın olarak kullanılan bir üründür. Bu sebeple oldukça fazla talep edilen bir yer kaplama modeli olma özelliğindedir. Yaktaş yılı aşkın süredir zemin kaplama ürünlerinde dünyanın ünlü markalarının distribütörlüğünü yapmaktadır. Tüm bilgileri sayfamızda bulabilirsiniz. BOSS YAPI ZEMİN KAPLAMALARI firmasını kurarak usta kadrosu ve takım çalışmasıyla hizmet vermeye başlamıştır.


Lüks Vinil (LVT) zemin kaplama Glue Down (Yapıştırma) özelliğine sahip ürünleri, uygulama ve kullanım bakımından bir çok avantaja sahiptir. Yapıştırma özelliği ürünün zemindeki formunu korurken, aynı zamanda oluşabilecek aksiliklere karşı, zemin sağlamlığı ile ön plana çıkmaktadır. Raspa Raspa sıcak soğuk lastik kaplama yapan firmaların lastik traşlamasından çıkan atık talaşlarından oluşmaktadır. Darbe emici kauçuk zemin.


EPOKSİ MULTİLAYER KAPLAMA Emek yoğun uygulamadır. Kauçuk zemin kaplama lar emici özelliğe sahip, aşınma direnci yüksek ve renk atmaya karşı güçlendirilmiş esnek yapıda malzemelerdir. Kimyasal maddelerin etkisine. Bir epoksi zemin kaplaması iki parçadan oluşur: bir reçine ve bir sertleştirici.


Bu iki bileşen bir arada karıştırıldığında, hem dayanıklı hem de güzel olan sert, plastik benzeri bir madde oluştururlar. Epoksi kaplamalar, hem yüzeye çok iyi yapışır hem de nem, asit ve darbelerden kaynaklanan. Heterojen ya da homojen Pvc esaslı zemin kaplama antibakteriyel özelliktedir.


Bu nedenle özellikle hastane gibi steril ve hijyenik olması gereken mekanlarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Farklı desen ve renk seçenekleri ile sizlere farklı çözümler sunmaktadır. Bu Vinil zemin kaplama sı doğal ve sentetik polimer malzemelerden üretilmektedir.


Profesyonel ekibimizle depo, garaj, spor salonları, meskenlere ve avm’lere, aklınıza gelebilecek her yerde epoksi zemin kaplama hizmeti veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar