11 Haziran 2014 Çarşamba

Uzungöl hangi ilimizdedir

Uzungöl hangi ilimizdedir ? Burası her yıl birçok yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Sık ormanları ve doğal güzelliği ile iç ve dış turistleri cezbetmektedir. Adını kıyısında bulunduğu gölden alır.


Bu göl yamaçlardan düşen kayaların, Haldizen deresinin önünü kapatmasıyla oluşmuştur. Bir çok kategoride bilgi yarışması soruları içermektedir. Tag Archives: pamukkale travertenleri hangi ilimizdedir. Ziyaret Saatleri-Giriş Ücreti.


Uzun Göl hangi ilimiz sınırları içerisinde yer alır ? Bol yağış alması ve ılıman bir iklime sahip olması nedeniyle yılın her mevsiminde yeşildir. Pamukkale Travertenleri-Nasıl gidilir? Gemicilikte, serenlere açılan delik hangisidir?


Futbolda kalenin uzunluğu kaç metredir? Tarihte çivi yazısını bulan uygarlık hangisidir? Uludağ, Bursa ili sınırları içinde, 2. Bu arazi ilk defa Halalılar tarafından dinlenmek maksadıyla kullanılmıştır.


Ovadaki göl kıyıları ile bataklıklar birçok su kuşu için önemli kuluçka ve beslenme alanıdır. Karaboğaz gölleri çevresi burada yaşayan su kuşları için koruma ve. Ege üniversitesi hangi ilimizdedir?


Canlı bilgi yarışması hadi 20. Hadi ipucu sorusu coğrafya alanından geliyor. Gölün etrafında oteller ve restoranlar. ADANA ŞARKÖY HARABELERİ hakkinda bilgiler agaçlar hangi ilimizde yetişir hakkinda.


HANGİ İLİMİZ NEYİ İLE ÜNLÜ,NELER YETİŞİR ? Türkiyenin taşı toprağı altın diyorlar ya işte kanıtı Ağrıda sene Susurlukta sene yaşamış birisi olarak. Ağrı dağını ve sarayını görünce psikolojinizin değişeceğine eminim. Palandöken dağı Erzurum ilimizdedir. Araklı Erikli Köyü Erikli, Trabzon ilinin Araklı ilçesine bağlı bir mahalledir. Köy hangi ilimizdedir, köyde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir, köyde doğal yaşam nasıldır?


Yukarıda verilen eserler hangi ilimizdedir? Hangi Şehrin Neyi Meşhur? Palas Tuzla gölü hangi ilimizdedir? Uluabat gölü hangi ilimizdedir? Manyas gölü hangi ilimizdedir?


Batı Karadeniz Bölgesinden güzel bir yer Ilgaz. Hadi bilin bakalım ben nereliyim. Merhaba ben Ali Nemrut heykellerini ve güneşin doğuşunu seyretmek istiyorsanız muhakkak bizim şehrimize gelmeniz gerekir.


Uzungöl hangi ilimizdedir

Mersin Silifke Karayolu üzerinde Mersin’in Silifke ilçesine Km. Narlıkuyu ilçesi yakınlarında bulunan Cennet ve Cehennem mağaraları, yer altı deresinin binlerce yıl kireç tabaklarını eritmesi sonucu yol açtığı erozyon ve tavanında çökmesi ile meydana gelmiş olan çökükler (obruklardır). Tamamen doğal yollarla oluşmuş Tarihi, Mitolojik ve Turistik. Aşağıdaki yaylalardan hangisi farklı bir ilimizdedir?


Noel Baba Kilisesi hangi ilimizin sınırları içerisindedir? Aynı zamanda yanındaki köye de adını vermiştir. Son yıllarda çok fazla turist çekmeye başlamıştır.


Uzungöl hangi ilimizdedir

Bölge daha çok doğal güzellikleriye ünlenmiştir. Aşağıda verilen soruların doğru yanıtlarını işaretleyiniz. A)Başkanlık ne demektir. B)Kurumların görevi nedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar