17 Haziran 2014 Salı

Doğa evleri satılık

Sahibinden Satılık Şehirden Uzak Dağ Evleri, Doğa İçinde Bahçeli, Ahşap Ve Taş Evler İçin Tıklayın! Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Dairelerimiz, çağın gerekliliği olan teknolojik altyapı donanımıyla kullanıcıların her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.


TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Etap projesinde,g blokta bulunan dairemiz ile siz de yaşamın keyfini çıkartabilirsiniz. Site ve daire özellikleri:doğa kolejine dakika uzaklıkta,site içerisinde kapalı ve açık otopark.


Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. DOĞA BAHÇE EVLERİ GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Kerpe coğrafi konumu sayesinde çocuklu aileler için ideal bir doğal havuz görünümündedir.


Doğa evleri satılık

Hayalindeki satılık dağ evi burada! MURSAD DOĞA EVLERİ Bu güne kadar kaliteli projelere imza atmış olan Mursad inşaat’ın gerçekleştireceği DOĞA EVLERİ projesi çok yakında başlıyor. Proje içerisinde mini avm, yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun alanı gibi bir çok özellik daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırmak için düşünüldü.


Doğa park evleri satılık için 1tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin. Gerek kullanılan malzemelerin kalitesi, gerek yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bizi cezbetti. Projede güvenlikli giriş ile açık otopark bulunuyor. DOĞA YAPI - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


Doğa Teras Evleri satılık daire tipleri oda salon, oda salon, oda salon ve oda salon şeklinde tasarlandı. RTA Akay inşaat projesi Doğa Park Villaları özellikleri ve hakkında detaylı bilgiler, Doğa Park Villaları daire fiyatları ve Doğa Park Villaları resimleri, Doğa Park Villaları satılık ve kiralık emlak ilanları konut ve proje rehberi Projepedia. Doğa ile iç içe mis gibi temiz havayı ciğerlerinize çekerken doğa yürüyüşleri, rehber eşliğinde doğa tırmanışları, belki yakındaki derelerde kano ile gezinti yapmak gibi pek çok aktiviteyi de gerçekleştirebilirsiniz.


Genelde ahşaptan yapılmış olan dağ evleri, bungalov evler tarzında hizmet vermektedir. Doğa Evleri villalarını her bir ünitesinin 1. Alıcının yaninda duran yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı için başvurun. Tahmini fiyatı 6bin lira olarak kayıtlara geçen villanın satışı Büyükçekmece 3. Doğapark Evleri blok ve toplamda daireden oluşmaktadır. Daireler modern tasarıma sahip olup muhteşem Toros Dağları manzarasına sahiptir. SİZ MUTLULUĞU DÜŞLEYİN BİZ KONFORU, GÜVENLE İNŞA EDELİM.


Müşteri memnuniyeti ve insan odaklı en yeni teknoloji malzemeler ile ürettiğimiz projelerimizde sizleri misafir etmekten onur duyarız. TL seviyelerinde bulunuyor. Doğa Park Evleri’nde satış fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu.


Karasuda Satılık Yazlık Almak. Taşmak İnşaat Konut Projeleri- Tamamlanan Projeler. Doğa Çiftliği Gebze’de tabiatın bütün hünerlerini sergilediği Mollafenari Köyünde, yemyeşil bir ormana yaslanarak sizleri bekliyor.


Kemerburgaz serenity evleri ,doğa , konfor, kalite bir arada. Eve dönüş yolunda yapılması gerekenleri değil yaşamanız gerekenleri hayel edin. Sizler için hayel ettik ve uyguladık. Kapalı ve açık çocuk oyun parkları.


Konut Villa Satılık AKYARLARDA SATILIK YAZLIK, AKYARLARDA DAİRE, AKYARLAR DA YAZLIK, AKYARLAR VİLLA, taş villa, AKYARLARDA VİLLA, AKYARLAR KELEPİR, NAĞME SİTESİ, PINAR SİTESİ, GÜNBATIMI SİTESİ, GÜNIŞIĞI SİTESİ, KOÇAK RENK SİTESİ, FENERBURNU SİTESİ, MAVİ. SATIROĞLU İNŞAAT - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Toplam 7mdir yeni̇ yapilan havali̇manina dk karaağaç doğa evleri̇ si̇tesi̇nde,360.


Kentpark Evleri, ailenizle birlikte sizi çok özel bir hayata çağırıyor. Odalarda saat sıcak su imkanı sağlanmaktadır. SOFU YAPI İNŞAAT - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.


TL Tapuya işli mbahçesi vardır. Doğa Şehir ödeme planı , Doğa Şehir iletişim , Doğa Şehir satılık. Komple eşyalı bağ evleri, şehrin gürültüsünden uzakta doğa ile iç içe huzur dolu bir yaşam sunmaktadır.


Doğa evleri satılık

Samsun Üniversitesine Yakın Deniz ve Doğa Manzaralı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar