10 Haziran 2014 Salı

Sahibinden satılık daire pendik kaynarca

Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Pendik bölgesinde adet Daire 130. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Kavakpınar satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 18. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Sahibinden satılık daire pendik kaynarca

Farklı Bir Şehirde Yaşama İstediğimizden Dolayı Satmayı Düşündüğümüz Dairemiz, Alıcısına Kayıtsız Şartsız Kar Getirebilecek Bir Mevkidedir. Sahibinden pazarlıklı satılık daire. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık.


CAMİYE , LİSEYE, İLK VE ORTA OKULA YAKIN KULLANIŞLI DAİRE OKUL MARKET DK MESAFEDE OLUP ULAŞIMA. Satılık Daire ilanlarını en uygun fiyata Emlaksergisi. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan.


Sahibinden satılık daire pendik kaynarca

Sizce en uygun gayrimenkul edinme şekli hangisidir? ACİLEN SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE. Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


Her türlü malzeme, Kaliteli Malzemelerden olup Mutfak ve banyo dolapları MDF Kapaklıdır. Saten Boya, Kartonpiyer, laminant, Önü kapanmaz mükemmel konumda her cepheden ve tüm odalardan Deniz manzarası. Tuzla İstasyon da Satılık Lüxs Daire Necip Arslan dan İstanbul. Gelişmiş Sıralama Fiyata Göre, Artan Fiyata Göre, Azalan Son hafta Son hafta Son hafta Son ay Malesef uygun bir sonuç bulamadık.


AKBAL EMLAK KAYNARCA MAH. TL peşinat ve sizlere özel ödeme planları ile satışta. Projemiz Türkiye Finans Garantörlüğü’nde devam etmedir.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. DAIRE CANAKKALE GOKÇEADA DA BULUNMAKTADIR. UNIVERSTEYE DK UZAKLIKTA.


ISTEGE GORE ALT VE UST GIRISLER AYRILA BILIYOR. DETAYLI BILGI ICIN MSJ GONDERE BILIRSINIZ. Akgünler Yatırım İnşaat Emlak San. Kaynarca Aydınlı Yoluna Paralel Satılık Lüks Daire.


Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. KOZYATAĞINDA 1MKİRA GETİRİLİ DÜKKAN TEK YETKİLİYİZ. PENDİK FEVZİ ÇAKMAK MAH. Emlak, sahibinde, kiralık daire, kiralık ev, satılık ev, satılık daire, satılık, kiralık.


GÖZDAĞI DUMLUPINAR MAHALLESİNDE KEPENKLİ DÜKKAN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar