10 Haziran 2014 Salı

Bodrum yalıkavak villa kiralık

Bodrum yalıkavak villa kiralık

Konum olarak yalıkavak marinaya , markete yürüme mesafesindedir. Toplam kişilik olan kiralık yazlık villa ortak havuzlu, restorantlı, denize sıfır (özel iskele), güvenlikli site içerisinde yer almaktadır. M² kullanım alanına sahip villanın bir adet bakıcı odası bulunmaktadır.


Aidat mal sahibi tarafından karşılanacaktır, elektrik ve su gideri kiracı tarafından ödenecektir. Yazları nüfusu milyonlara ulaşan bu özel tatil destinasyonu, doğal güzelliklerinin yanı sıra antik çağlara uzanan tarihiyle de oldukça etkileyici bir yer. Mimarisi ve büyük oturum alanı ile diğer yapılardan farkl.


Girişte açık mutfak ve geniş salondan keyifli terasa çıkılmakta. Alt katta bir banyo, üst katta yatak odası ve banyo daha bulunmaktadır. Full eşyalı olarak verilecektir. Villadabodrum ile arzu ve isteklerinize göre tatil! Yalıkavak Mahallesi kiralık villa fiyatları.


Bodrum yalıkavak villa kiralık

Bodrum`da konaklarken hem beldenin dar sokaklarını ve sıcak insanlarını tanıyabilir, hem de size özel yüzme havuzunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Size özel tatil danışmanı Hellovillam`da sizi bekliyor. Sitemizde ücretsiz wireless internet bağlantısı, Yerli ve yabancı Tv kanalları bulunmaktadır. Referans : The olive hill.


Muğla iline bağlı Bodrum, yarımadanın merkezi konumundadır. TL fiyatından başlayarak kiralık konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Bodrum yalıkavak villa kiralık

New Law: Foreign Buyers in Turkey Need a Real Estate Valuation Report. Sizde dilerseniz evinizi veya villanızı kiralayabilir, dilerseniz de beğendiğiniz villayı. Kaliteli hizmet adına Ar-ge çalışmalarımızı sizlerden gelen feedback’ler ve yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Rezidans günlük, haftalık, aylık kiralık yazlık villa.


MUĞLA BODRUM YALIKAVAK’TA ÖZEL HAVUZLU, HAFTALIK KİRALIK LÜKS VİLLA. Durmaz Emlak, Muğla bodrum, emlak. Satılık villa, yalıkavak ev, arsa bu adreste.


Geniş bir bahçe ve teras bulunan Villa Saka, tüm bölgelere yakın olmasıyla da ilgi çekiyor. Tatil Evim Sayesinde sizinde dilediğiniz yerde yazlığınız olacak ve dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar aile boyu tatil yapacaksınız. Plaj, özel havuz, bahçeli, güvenlikli, deniz manzaralı.


Nef yalıkavak evlerinede komşu konumundadır. Dublex günlük, haftalık, aylık kiralık yazlık villa. Aşağıdaki devreler mevcuttur. Kiralama bedeli aylık 15.


Aileniz ile birlikte doğa ile içiçe bir tatil geçirmeniz için çalışıyoruz. Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Turkey, Bodrum Villas with private pool for vacation. Villa Tatilinin lider firmalarından olan Dreamofholiday.


Bodrum Tuzla Adabükünde kiralık apart ve villalar. Bodrum ve bölgesinde her bütçeye uygun kiralık - satılık yazlık villa ve daireler için lütfen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Bitez ‘de full eşyalı devren kiralık restaurant – Denize Sıfır – devren kiralık BODRUM BİTEZ SAHİ. Fiyat: 110TL - Konut. Tatiliniz boyunca ihtiyacınız olabilecek her türlü eşya konforunu.


Villalarımız, tripleks olup, yatak odalı ve amerikan mutfak ve salonu vardır. Villaların ortak kullanım büyük boyutlarda denize nazır havuzu vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar