30 Haziran 2014 Pazartesi

Ankaparkta hayvanat bahçesi

Ankaparkta Hayvanat Bahçesi nerede olacak. Tema Park, ailelerin eğlenebilmesi ve hoşça vakit geçirebilmesi için dış mekanda yaratılan eğlence ünitesi ve farklı konseptiyle dikkati çeken yeni bir kavramdır. Sulama imkanına da ayrı bir yöntem uygulayacağız. Dolayısıyla işletmeyi bedavaya getirmeye çalışıyoruz.


Ankaparkta hayvanat bahçesi

Yanına Hayvanat Bahçesi yapacağız ve biz işleteceğiz. Araziyi hayvanat bahçesi, tema park, rekreasyon alanları ile buralara gelecek ziyaretçilerin günübirlik ihtiyaçlarını karşılayacak yapılar yapılmak üzere yıllığına alan. Ankara Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi ve Tema Park. Ankamall yanında ankapark tanıtım noktası kurulmuş, ankaparkta yer alacak bir kısım oyuncaklar , dinozorlar nuhun gemisi , atariler felan sergileniyor çocuklar için oyun alanları felanda var benim ufaklığı götürdüm çok eğlendi. HAYVANAT BAHÇESİ YENİDEN AÇILACAK.


ANKA Parkın içerisinde yaklaşık km’lik hat üzerinde Tema Park’ın tamamında dolaşacak hem ulaşım hem gezinti amaçlı nostaljik kara tren, ayrıca Tema Park ve hayvanat bahçesi arasında ulaşımı sağlayan km uzunluğunda monoray bulunacak. Atatürk Orman Çiftliği ve Hayvanat Bahçesi bölümüyle birlikte milyon 1bin metrekarelik alanda yer alacak ANKAPARK sayesinde hem Ankara’nın değerine değer katılacak hem de bu proje ile çok büyük bir eksiklik giderilmiş olacak. Proje iki bölüm olarak tasarlandı. Silah atışı oyunları farklı şeylerle birleştirilmiş.


Ankaparkta hayvanat bahçesi

Giriş, trafik berbat tüm vaktim oraya gitti neredeyse ama ona rağmen saatte gezdim diyebilirim. Mevooraya mı açtılar peki orda hayvanat bahçesi vardı o noldu. Avrupa ve Ortadoğunun en büyük tema parkı ANKA Park’ta neler olacak? ANKA Park ile Başkentliler hem doğal yaşamı kucaklayacak hem de Disneyland benzeri eğlenceli ve muhteşem bir Parka kavuşacak.


Ankara Anka Park projesinde bin araç kapasiteli otopark yer alıyor. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Yüz ölçümü ve barındırdığı türler bakımından Türkiye’de ilk, Avrupa’da üçüncü, dünyada ise dördüncü sırada yar alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ndeki özel havuzda bulunan sevimli fok balığı Orion’un gösterileri izleyenleri hem serinletiyor hem de eğlendiriyor. ANKAPARK Akvaryum ve Hayvanat Bahçesi-Canlı Hayvan Taşımacılığı’ başlıklı. Merhaba Ben Simay, yaşındayım.


Kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum. Cumalıkızık, Bilim ve Teknoloji Merkezi, Botanik park, Hayvanat bahçesi ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı da ziyaret eden öğrenciler bunların yanında teleferikle Bursa’nın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar