16 Haziran 2014 Pazartesi

Konutkent kiralık daire

Konutkent kiralık daire

TL fiyatından başlayarak kiralık konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? ANKAYA ANKARA KİRALIK Residans Fiyatları ve KİRALIK Residans İlanları tulaygayrimenkul. Ahlatlıbel kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 80. Aşıkpaşa kiralık daire fiyatları metrekare bazında 17.


Konutkent kiralık daire

Daire m2’dir, Amerikan Mutfak, Mutfak Masası, Yatak odası, Banyo-Wc’si. Ayrıca İçinde TV, Buzdolabı, Çamaşır Makinası, Ocak, Oturma Grubu ve Çalışma Masası bulunmaktadır. Konutkent, Çankaya, Ankara. Bahçeli müstakil ev olup daire Giriş katındadır. Full eşyalıdır ve bütün mutfak araç gereçleri bulunmaktadır.


Kombili olup Isıtma, Sıcak Su ve Mutfak ocağı doğalgazlıdır. Tek Kişilik olmak üzere yataklıdır ve yatak odalarında gardolabı bulunmaktadır. Sancak, Çankaya, Ankara.


Konutkent kiralık daire

Nest Evleri eğitim amacıyla Ankara’ya gelen üniversite öğrencilerine, akademik personele, kısa süreli iş seyahati yapan işadamlarına ve ihtiyaç duyan herkes için yılın ayı kaliteli, modern, teknolojik ve aynı zamanda güvenli bir yaşam sunma amacıyla özel olarak inşa edilmiş mobilyalı stüdyo dairelerden oluşmaktadır. Kiralık Daireler Ankara sizin için uygunmu? TL den başlayan fiyatlarla satılık adet daireler ilanı arasında arama yapabilirsin. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. ANA SAYFA İŞTE FIRSAT 18.


Posts Tagged ‘çayyolu kiralık daire’. Nasıl bir Daireler aradınız ? Lidya Gayrimenkul Çayyolu bölgesi öncelikli olmak üzere Ankara genelinde hizmet vermektedir. Açık,kapalı havuzlar, türk hamamı ,özel banyo odaları,odanızda kaplıca banyosu imkanı.


Enturun internet sitesinde. Cennet Edremit körfezindeki Modern ENTUR kaplıcalarında Haziran 20ile Haziran 20deki günlük döneminde, dayalı döşeli,kişilik bir ailenin rahatça kalabileceği şahane daire kiralıktır. Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.


Satılık Daireler Ankara sizin için uygunmu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar