13 Haziran 2014 Cuma

Rüyada tuvalet deliği görmek

Rüyada Tuvaletin Deliğini Görmek. Eğer tuvalet deliği dolu ise elinize bir sürü para geçer veya oldukça büyük bir servete sahip olursunuz. Karşınıza çıkacak art niyetli insanlara işarettir.


Ayrıca rüyada tuvalet deliği görmenin bir başka anlamı ise tutkulu ve heyecanlı geçecek bir ilişkiye işarettir. Sağlıksız bir şekilde yaşam sürmenize neden olacak olaylara yorumlanır. Mağdur olmanıza işaret eder ve canınızı sıkacağınız olaylarla karşılaşmanızı gösterir. Kişi bir seçim yapmak zorunda kalacak ve yaptığı bu seçim sonrasında hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağının farkına varacaktır.


Aile içinde yaşanacak olan problemlere tatsızlıklara işaret eder. Kişinin hayatını sürdürmesi için çalışmasına, alın terine, eşiyle vakit geçirmesine, öğrenci veya bekar evine, küçük bir iş yerinin pisliğine delalet eder. Kötü niyetli bir insana yorumlanır.


Yakın çevrenizin sizi uyardığı bir insan varsa bu insana karşı çok dikkatli olun. Size karşı iyimser görünse de iki yüzlü davranabilir. Hatta sizden aldığı sırları başkaları ile paylaşabilir. Boşa harcanan emek manasında tabir edilmiştir. Kişinin kendisine ve ailesine faydası dokunmayacak boş işlerle zaman öldürdüğünü beyan etmektedir.


Tuvalet, rahatlik, fikir, temizlik ve yalnizlik evidir. Gerçek hayatta canınızı sıkan şeylerden uzaklaşma isteğiniz ile tabir olunur. Rüya sahibinin uzun bir ömrü olacağına delalet eder. Ancak rüyada baca deliği görmek, bacadan duman çıkıp çıkmadığı ile daha iyi ilişkilendirilir. Kuş pislemesi, rüyada bir kuşun üzerine pislediğini yani kaka görmek bir kısmetin habercisidir.


Kakaya basmak, boka bastığını, pisliğin bir yerine bulaştığını görmek, manasız ve faydasız islerle zaman harcadığınıza delalet eder. Kişinin alın terine, hayatını idame ettirmesi için çalışmasına, eşiyle vakit geçirmesine, küçük bir iş yerine işaret ederken bazen de bekâr ya da öğrenci evine ve evin pisliğine delalet eder. Tuvalet ne anlama gelir sorusunun net bir cevabı yoktur. Size gerçekten değer vermeyen ve tam tersi zararı dokunan biri ile aranıza mesafe koyabilirsiniz. Kedinin cinsiyetine ve rüya sahibinin niteliğine göre değişen rüyanın tabiri nasıldır?


Bu nedenle rüyasında fare gören kişi bu mesajı ciddiye almalı ve rüyasındaki her detayı mümkünse not etmelidir. Bazı tabirciler, banyoda sıcak Su ile yıkanmak iyidir. Yıkanmak için banyo yaptığını görmek, keder ve üzüntüden kurtulmaya işarettir.


Bilinmiyen t kadmın kıçını görmek, onu gören kimseden dünyanın dönmesine c lalet eder. Bir kimse rüyada kıçından su içtiğini görse, o kimsenin i ne olduğu veya pamuk kullandığına delalet eder. Kıçından kurt çı tığını gören kimse, ailesinden ayrılır. Bazen de, banyo bekâr için hanıma.


Merdivenin altinda tuvalet deliği var ve içinden solucan çıkıyor ben ve kız kardeşim beraberiz ona diyorum ki bak tuvaletten ne çıkıyor solucan fakat solucan bana yaklastıkça uzuyor ve onun yılan olduğunu görüyorum böle kısa ve kenarları tırtırlı bir yılan çok değişikti ve bu. Tuvaleteyim ve tuvalet tıkanmış su basması gibi su pis değildi kötü koku yoktu ama pislikler deliği tıkamıştı. Rüya Yorumcusunun Rüya Tabiri Sorunlar için uyarı rüyası. Birşey sorun çıkartmadan önce onu. Annem bana tane bilezik verdi koluma taktım.


Duvarda bir delikte sarı sarı soğulcan büyüklüğünde kurtlar gördüm. Banyo ile tuvalet bir arada. Freu rüyada şeytan gören kadınların cinsel arzularının o an tavan yaptığını düşünüyor.


Fare deligini agizla kiyaslarlar. Bu sebeple bir fare deliginden çiktigini görmek, kötü bir söz söyleye-rek, kendisini sevenleri incitecegine veya ev halki arasinda bir huzursuzluk doguracagina delalet eder. Kayakçı kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Kocamı dudağından öpüyordu. Kadının gözleri şeytan gibi bakıyordu, kocamı öperken benim baktığımı bile bile gülümseyerek kocamı öpüyordu.


Kaynaklara göre sıralanmıştır. Osmanlica bilen eleman lazim. Marsı batar­ken ya da yanarken görmek yangına, savaşa, zulme, kilitleri açmaya, ka­dınları boşamaya ya da evleri yıkmaya delalet eder.


Mars savaş yapan sul­tana, ordularına bazende polise delalet eder. Pirinç carboy jet Şişe yıkama rinser lavabo musluğu adaptörü bira. Rüya Tabirleri sayfamız daha kaliteli hizmet sunabilmek için enruya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar