19 Haziran 2014 Perşembe

Giyilmeyen kıyafetleri nereye verebilirim 2018

By Yeşil Yama on 18/02/20YEŞİL GARDIROP. Sürdürülebilirlik ve Aktivizim. Yaprak hanım bebek kıyafeti ihtiyacınız hala devam ediyor mu. Eski kıyafetlerimi nereye verebilirim diye soruyorsanız bu yazım tam size göre.


Kimseye baki değildir mülk-ü devlet, sim-ü zer, Bir harap olmuş gönül tamir etmektir hüner. Kıyafet bağışı yapılacak kurumlar hangileri? Istanbul Belediyesini uygulamasını kullanıyorum. Kadıköy Belediyesi ilçede belirli noktalara yerleştirdiği kumbaralardan topladığı kıyafetleri kullanılabilir hale getirerek ihtiyacı olanlara dağıtacak. Artık ikinci el kıyafetler için de kumbara var.


Bunlardan bazıları yıkama-ütüleme-onarma işlemlerine kadar üstlenebiliyor. Yakınınızda olan kurumları’yarak bulup, bilgi alabilirsiniz. Aklınıza en çok yatanı tercih edebilir, gerçek. mail adresi şart değil elbette) Yaklaşık 74üyeye sahip grup oldukça aktif, ihtiyaç duyduğunuz veya vermek istediğiniz eşyaları gruba mail atıyorsunuz, moderatör onayından sonra ilgilelerine ulaşıyor, taliplerle mailleşip buluşuyorsunuz. Bir çoğunun gönderdiğiniz ayakkabılar sayesinde ayakları sıcacık oldu. Bazıları ailesinin mütevazı yılbaşı sofrasına yeni kıyafetleri ile otururken ilk defa bu kadar alımlıydı.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Mayıs 1948’de okuyucusuyla buluşan. Hafta sonu ve resmi tatiller hariç her gün 09.


Giymiyorsanız Giydirin Kampüs’te ayakkabıdan monta, çantadan. Bakırköy Belediyesi olarak sosyal devlet anlayışının gereklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verecek Halk Markette Bakırköy halkının cömertliği ile topladığımız kıyafetleri ihtiyaç sahibi.


Ev Kadınları İçin Sermaye Gerektirmeyen İş Fikirleri 1- Merdiven Silmek. Bugün piyasada 1ila 2TL karşılığında (merkeze ve şehire göre)bina aralarındaki merdivenleri silebilirsiniz. Evet sonra geriliyorum, ulen bu t-shirt işte de giyilir, hafta sonu da, nereye koysam diye kafa patlatıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar