25 Haziran 2014 Çarşamba

Izmir güzelyalı mithatpaşa caddesinde satılık daire

Satılık Daire chevron_right;. Bu ilan yayından kaldırılmıştır. Aşağıda benzer ilanları bulabilirsiniz. Mithatpaşa caddesi izmir satılık daire ilan için 104.


TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Dai̇remi̇z konak mi̇thatpaşa mahallesi̇nde, mi̇thatpaşa mesleki̇ tekni̇k ve anadolu li̇sesi̇ne, hatay.


Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. HALİL RIFAT CADDESİNDE YENİ BİNADA SATILIK DAİRE p. Nasıl bir Daireler aradınız ? Konak bölgesinde 3adet Daire 225. Izmir mithatpaşa karataş lisesinin karşında ultra lüx daire. Nezih Semtindeulaşım Olarak Bir çok Alternatifin Olduğu Bir Bölgedeortak Bahçelibah. Dairemiz Müdafaa-i Hukuk ilkokulunun tam karşısında olup sahile çok yakındır.


Tramvay ve metro yürüme mesafesindedir. Güzelyalı, Konak, İzmir. Sizde TURYAP GLOBAL ailesine katılmak için bizimle iletişime geçiniz. EGEPOL VE Bozyak SSK Hastanesine yürüme mesafesi,ndedir. Banka ,AVM ler,Halı Saha, Çocuk oyun parkı mevcuttur.


ATA Caddesinde ihtiyaçtan satılık daire, dükkan 0. MİTHATPAŞA Caddesi Mektupçu durağında 150mlüks daire 43. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Sektörde saygınlığın simgesi bir isim. Satıcı ve alıcı müşterilerimizin karşılıklı memnuniyetleri içinde güvenilir olmak temel ilkemizdir. Pastane, fırın banka süpermarkete uygun sahibinden kiralıktır.


Izmir güzelyalı mithatpaşa caddesinde satılık daire

SAHİBİNDEN satılık İzmir Çeşme yolu Urla Dört yolda faal akaryakıt istasyonu ve tesisleri 0. Arka cephesi otoparka, ön cephesi ise ana yola bakmaktadır. Konumu itibariyle işlek bir yerdedir. Yukarıda ismi geçen şirketler için uygun olacağını düşünüyorum.


Türk Telekom ofis ve mağazaları yanıbaşınızda. Size en yakın ofis ya da mağazayı kolayca bulmak için hemen tıklayın. GİZEM İNŞAAT VE ELEKTRİK VE TESİSAT İZMİR ÇEŞME. Fiyatlarımız, Domino’s Pizza’nın tavsiye ettiği ürün satış fiyatlarıdır. Ptt Yurt İçi Kargo Hizmetleri.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Nisan 20tarihinde açılması planlanan Lady Beetles mağazasında bayanlara yönelik kozmetik, cilt ve kişisel bakım ürünleri yer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar