23 Haziran 2014 Pazartesi

Kedi aşıları ücretsiz ankara

Kedi aşıları ücretsiz ankara

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışma ile yılsonuna kadar sahipli ve sahipsiz kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapılacak. Sitemizden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanlarına da ulaşabilirsiniz. Merhaba, aylık kedimin aşıları için veterinere gittim.


Kedi aşıları ücretsiz ankara

Siz dün kedi sahipleneceğim demiştiniz bakımında zorlanır mıyım gibisinden ? GRUP KURALLARINI MUTLAKA OKUYUNUZ. Bu grup Ankara ilinde ücretsiz olarak kedi ve köpek. Oyunlar Köpek ve kedili oyunlar. Tüm Şehirler Veteriner şehirler listesi. Kısırlaştırdık,iç ve dış parazit aşıları yapıldı.


Evde iki kedim var,ayrica yine yaralı. Bu dünyalar güzeli erkek yavruya çok acil Ankara içi yuva arıyoruz. Parazit aşıları yapıldı. Kum ve mama terbiyeleri var. Evde büyüdüler ve birbirleriyle çok iyi anlaşan iki kardeş onlar.


Bir hafta içinde sahip bulunması gerekiyor. Yanında mamalarıda ücretsiz verilecek. CRETSİZ KEDİ SAHİPLENDİRME Yaşında masmavi gözlü ve bembeyaz yumuşak tüyleri var.


Ev yaşamın uygun,canayakın,sevgi delisi,sevimli bir kedi. Kuduz ve iç parazit aşıları yapılmıştır. Bir daha asla onu terk etmeyecek,ona ilgi ve sevgi gösterebilecek,ömürlük yuvasını arıyor. Petsbook üyelerinin yüklediği kedi ilanları aracılığıyla kedi sahiplenmek artık çok kolay. Siz de gelin, Petsbook’taki ücretsiz kedi.


Ev ortamında tüm aşıları yapılarak , kaliteli malzeme kullanarak beslemekteyiz. En önemlisi şudur tabiki, hayvanları sevmek sevgi göstermektir. X Hizmet Piş, Ağzıma Düş. Tamamen ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLECEKTİR. Kedi Description Ankara.


BEDAVA (ÜCRETSİZ) HİZMET VEREN VETERİNER HEKİMLER (ANKARA). Eryaman Pet Planet Veteriner Kliniği Her şeyden önce canlılarımızın hayatına önem veren kliniğimiz, mevcut adresinde ki hizmetleri, teknolojinin sunduğu imkanlar dahilinde siz ve değerli pet dostlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Seni Özlüyoruz Aramızdan ayrılan petleri anıyoruz.


Bu doğrultuda başlayan kedi sahiplendirme sistemi Ankara başta olmak üzere birçok ilimizde de hizmet vermektedir. Sahipsiz kalmış kedilerin barınaklara alınarak temizliği, bakımları ve aşıları yapıldıktan sonra hayvan sahibi olmak isteyen kişilere talep ettikleri özellikler doğrultusunda istedikleri hayvanın verilmesidir. Tüm aşıları ve eğitimi mevcut aylık ankara van kırması kedi: Fiyat : Ücretsiz Lütfen yüzyüze görüşmeden kimseye kapora vermeyin. Bu ilan zaman aşımına uğramıştır Bu ilana benzer ilanlar için tıklayın. Evcil hayvan satışı veya ücretsiz sahiplendirme ilanlarına yer veririz.


Böyle kolay scottish fold sahibi olunmuyor diye. Aa hadi kedi besleyelim diyerek resimlere bakıldığında bu kıvrık kulaklı kedi tatlıymış bundan alalım demeyle olmuyor. Yuva Sahibi Olmak Herkesin Hakkı! Hayvan Sahiplendirme Platformu! Haziran ve Temmuz aylarında kedi bakımı.


Kedi aşıları ücretsiz ankara

X Fiyatlar hakkında daha fazla öğren, bilinçli karar ver. Scottish fold dışı kedi yavru, üç aylık, dış ve iç parazitleri yapıldı, iki doz karma aşıları. Kuru mama ve tuvalet eğitimini tamamlamıştır. Anne scottish straight ve baba scottish fol secereli.


Minyatür pinscher aylık aşıları tam. TORTİ POİNT HİMALAYAN DİŞİ KEDİ ANKARA 750. Safkan brıtısh shorthair erkek kısır değil yaşında kedimi.


Ankara › hayvanlar-alemi › evcil-hayvanlar › kedi › british.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar