23 Haziran 2014 Pazartesi

Kendini sevmeyi öğrenmek

Dedikleri gibi, eğer kendinizi sevmiyorsanız başkalarını nasıl sevebilirsiniz? Sevmeyi kendinizde deneyerek, ikinci düzeye -bir başkasını sevmeye –geçmeyi öğrenebilirsiniz. Kendini Sevmeyi Öğrenmek. Tüm bu kendini sevmeyi öğrenme serüveninde fark ettiğim diğer önemli bir detaysa birbirimizle kurduğumuz ilişkilerde konfor alanlarımızın olduğu ve onlardan kaynaklanan bazı.


Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için hepimizin kendini sevmeye ihtiyacı var. Yanlış inanışlarınızı ortaya çıkarın. Sen içindeki sevgiyi besleyerek büyüt ki başkalarına verebilecek sevgin olsun.


Sevilerek sevmeyi öğrenmek sadece çocukluk dönemine özgüdür. Yetişkinlik döneminde ne kadar sevilirsen sevil sevmeyi öğrenemezsin. This video is unavailable. Sevdiğimiz kişilere hediye veririz, değil mi? Bu yüzden kendinize hediye edin!


Ve bu bir hediye olmalı, yalnızca başka bir planlı satın alma olmalıdır. Her sorunda şifa kendini sevmeyi gerektirir. Pozitif düşünerek yeni yollar öğrenmek için sabırlı olun. Eğer gerçekten sevdiğiniz birisine yaptığınız gibi kendinizi şımartın. Gelişim Psikolojisi türündeki bu kitabı en uygun fiyatıyla kitapkolik.


BKM Kitap’ın size özel indirim fırsatını kaçırmayın! Ben kendimi sevmeyi hep biliyordum. Toplum icinde güsel yerlere sahip olmak , guzel dostluklar biriktirmek, guzel bir aileye sahip olmak, baskalarina imrenerek degilde kendini hatalarinlada sevebilmek gerekir. Athenanın sarkisinda soyledigi gibi benim guzel hatalarim var. Sökmeye başladığı kazağın en koyu renkli yerleriydi, hatırladıkça gördüğü ve içinde kalan çirkin çocuğun anıları.


Kendini sevmeyi öğrenmek

Hiç arkadaşı olmamıştı, şişman gözlüklü ve dalga geçilen bir kişilikti okul yıllarında. Kaçımız aynaya bakıp “çirkinim ben” diye düşünmemiştir ki? Bu, insan ırkının mükemmelliyetçi.


Bu HAYATTA en çok kendimizle karşılaşmaktan korkuyoruz. Neden korkuyoruz kendimizden bu kadar ? Kim neden korkutmuş bizi ? Bu karar ancak bilinçle alınabilir. Sevginin enerjisi, insanın kullandığı, petrol, rüzgâr, güneş enerjisinden çok daha güçlü.


Kendini sevmeyi öğrenmek

KENDİ enerjisidir insanın. Bireysel gelişim ve kendini tanıma yolculuğunda olanlar için bir bestseller klasiği. Kitaplar hakkında ayrıntılı bilgi. Oysa kötü giden bir ilişki sırasında insanın kalbinde oluşan boşluk, aslında o ilişkinin nasıl da zarar verici olduğunu görmesini engelliyor.


Ancak insanın bazen de zor olsa da öğrenmesi, gözlerini açması, büyümesi gerekiyor. Ayrılığın ardından kendini iyileştirmenin tek yolu, kendini sevmekten geçiyor. Başkalarına karşı olumlu davranmanın önemli avantajları varsa, o zaman ilk önce kendinize karşı olumlu davranmanız esastır.


Kendini sevmeyi öğrenmek

Sonuçta, tüm hayatınız boyunca kendinizle yaşamak zorundasınız. TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Değersizlik duygusu, kendimizi sevmeye, mutluluğa ve sevilmeye layık olmadığımızı hissetmemize, kendimizi ilişkilerde, iş yaşamında.


Zor olandır kendini sevmek. Ama bir kere tadını alıp, kendini olduğun gibi sevmeye başladın mı tersine döner dünya ve yakalarsın mutluluğu. Vücudunuzu sevmeye karar verin. Ne düşündüğünüzü az çok tahmin edebiliyorum.


Hah biz de salağız, bu hiç aklımıza gelmedi, tabi ya. Bazen kendini sevme arayışı kendinize dışardan. Sıkça Sorulanlar Kargo ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik Hakkımızda Satış Sözleşmesi Anasayfa Bizden Haberler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar