29 Eylül 2015 Salı

Whatsapp toplu kişi ekleme

Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz. Böyle bi olanağımız var mı beyler? Direkt numaraları yazıp alamıyor muyuz topluca, illa tek tek rehbere mi kaydetmemiz lazım? Grup limiti 25 hala böyle bi olanak yok bildiğim kadarıyla.


Whatsapp toplu kişi ekleme

Whatsapp toplu mesaja kişi ekleme. Sonrasında ”Menü tuşu” kısmına basıyoruz. WhatsApp son görülme tarihi nasıl gizlenir?


Bu sorunu çözmek için öncelikle grup yöneticisi olmanız ve rootlanmış bir android işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Aşağıdakı adımları uygulamanız yeterlidir. Sıfırdan yeni kişiler oluşturun veya e-posta iletisinden kişi olarak kişi ekleyin. Bir kişi grubuna e-posta göndermek için bir kişi listesi de oluşturabilirsiniz. Whatapp kişi ekleme nerede, whatsapp kişi nasıl ekleyebilirim, whatsapp numara eklemeyi bulamıyorum, whatsapp hesabında numara nereden eklenebilir, whatsapp yeni bir kişinin eklenebilmesi için nasıl bir yol izlemeliyim.


Whatsapp toplu kişi ekleme

Sahip olduğu pek çok özellik onu daha da vazgeçilmez hale getiriyor. Birden fazla hesapta oturum açtıysanız, kişiyi kaydetmeyi istediğiniz hesabı seçin. Eğer siz grup içinde herkez yazıları okusun ve yazabilsin derseniz o zaman bir Grup Sohbeti oluşturabilirsiniz.


Android cihazlarda toplu mesaj nasıl yapılır. Bir kere liste oluşturmanız yeterli olacak. Siz de bu işlemi gerçekleştirmek için aşağıdaki komutları sırasıyla takip edebilirsiniz. Aksi takdirde sohbet uygulamasında numarasının başına ülke kodunu eklemediğiniz kişi ile konuşma başlatamazsınız.


Rehberinizde kayıtlı olmayan kullanıcılara. Windows Toplu Yaması Siyah Ekrana Yol Açt. Seçtiğiniz her kişi yukarıdaki alana eklenecektir. Ayrıca yine bu ekranda oluşturmuş olduğunuz gruba kişi ekleme ya da silme işlemi yapabilirsiniz. Konuşma esnasında ekranın sağ üst köşesinde olan kişi ekleme ikonuna tıklamanız gerekmektedir.


Bu sayede kişi listeniz ortaya çıkacaktır. Sosyal medyada ticaretin hızla yaygınlaştığı günümüzde, bu alanda iletişim için en sık. Karşı taraf son görülme anını gizlemiş olabileceği gibi, çevrimiçi de olmayabilir. Burada ekli olduğunu anlamanın tek yolu, ya görmek ya da sormaktır.


Peki ya kişileri göstermek isterseniz ne yapmanız gerek? Bu konuda bilgisi olmayan ve yanlış yapanlara yardımcı olacağız. Kişi kısayolu oluşturun.


Bu geliştirmeler ile beraber kullanıcı sayısını da bir o kadar artırmakta. En önemli özelliği ise, toplu çekilen fotoğrafları herkese atmak yerine sadece grupta paylaşarak herkesin görmesini sağlaması ve bir olayı tek seferde anlatarak herkese tek tek anlatmaya gerek kalmaması. Bu durumu en güncel şekilde yapmak için ise rehberinizi senkronize ederek. Nedir bu whatsapp toplu mesaj gönderme olayı ? Siz değerli okurlarımızın da bildiği üzere whatsapp üzerinden rehberinizdeki kişilere (250) kişi ile sınırlı olmak üzere toplu olarak mesaj gönderebiliyorsunuz. Listeye sonradan kişi ekleme veya eklenen kişiyi listeden çıkarmak için yukarıdaki toplu mesaj liste adına dokunalım.


Liste bilgisi çıkacak dokunup Düzenle kısmını kullanalım. Listenizde bulunan bir kişi ile görüntülü görüşme başlatın 2- Sağ üstteki kişi ekleme ikonuna. Yazılımı almış birçok kişi bulunmaktadır,gerek rda gerek ise dışarda 200den fazla kullanıcısı vardır. Toplu mesaj listesine bir ad verelim ve Oluştur ile devam edelim. Arama kısmına toplu SMS gönderme diye yazıp aradığınızda bir çık seçenek karşınıza çıkmaktadır.


Ne tür bir çözüm çıkardı dgr whatsapp, sadece mektup ve mesajınızı ekleyerek mesajınızı göndermeye yarıyor. Huawei Yaptırımları Samsung’u da Vurabilir. Onu rehberine eklediğin an görür. Yeni gelecek özellikler şimdilik.


Toplu kişi listesi eklemelerinizde, karşıdaki kişi isteğinizi kabul edene kadar Skype kişileriniz offline gözücektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar